R5 2600 GTX 1650S sistem nasıl?

Bütçe
5000

Ali legend

Megapat
Daha fazla  
Bütçem 5000TL parçaları farklı yerlerden toplayabilirim orası belirsiz Vatan'dan göstereceğim genel olarak daha önce hiç AMD işlemci kullanmadım hep Intel işlemci AMD ekran kartı kullandım ama artık tam tersini yapmaya karar verdim bilgisayarda en çok oyun oynuyorum AMD Ryzen işlemcilerin oyun konusunda iyi olduğunu duydum hep NVIDIA'yı anlatmama gerek yok ufak bir araçtırma ile şöyle bir şey düşündüm:

Anakart: MSI B450M-A PRO MAX AM4 AMD Ryzen DDR4 4133MHz (O.C.) M.2 USB3.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 Socket AM4 3.9GHz 19MB Önbellek 65W İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

(Işlemci özelliklerinde bellek türleri DDR4- 2933 MHz diyor bu ne demek yani 3000MHz RAM desteklemiyor mu? Çünkü Technopat tavsiyelerde bu işlemciyi kullanıp 3200MHz RAM önermişler kafam karıştı.)

RAM: Pek önemli değil MHz değeri yüksek bir tane düşünüyorum.

Ekran kartı: ASUS GeForce TUF GTX1650 SUPER GAMING 4GB GDDR6 128Bit DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Ekran kartı 2 (veya): ASUS RX580 8GB DUAL OC GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Ekran kartlarının karşılaştırması da burada Asus Dual Radeon RX 580 OC 8GB vs Asus TUF GeForce GTX 1650 Super Gaming OC : Aralarındaki fark nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı