Burak Günaydın Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #1 BIOS ayarlarında OC Genie 4'u açıp OCCT testi yaptığımda 40 saniyede görüntü gidiyor. klavye mouse devre dışı kalıp bilgisayar çalışmaya devam ediyor. OC Genie 4 ayarını kapatıp teste soktuğum zaman bir sorun çıkmıyor. Bilgisayarım neden kapandı? İşlemci; Ryzen 5 2600+ stok soğutucu. Anakart; MSI B450M Pro M.2 Max. Ekran kartı; MSI Ventus GTX 1660 Super.
BIOS ayarlarında OC Genie 4'u açıp OCCT testi yaptığımda 40 saniyede görüntü gidiyor. klavye mouse devre dışı kalıp bilgisayar çalışmaya devam ediyor. OC Genie 4 ayarını kapatıp teste soktuğum zaman bir sorun çıkmıyor. Bilgisayarım neden kapandı? İşlemci; Ryzen 5 2600+ stok soğutucu. Anakart; MSI B450M Pro M.2 Max. Ekran kartı; MSI Ventus GTX 1660 Super.
Commodore 64 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #2 Aşırı ısınma, güç kaynağı yetersizliği ya da işlemcinin stabilitesindeki dengesizlik yapabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Burak Günaydın Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #3 Macunumu Arctic MX6 ile yeniledim. 500W 80+ PSU kullanıyorum Commodore 64 dedi: Aşırı ısınma, güç kaynağı yetersizliği ya da işlemcinin stabilitesindeki dengesizlik yapabilir. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Macunumu Arctic MX6 ile yeniledim. 500W 80+ PSU kullanıyorum Commodore 64 dedi: Aşırı ısınma, güç kaynağı yetersizliği ya da işlemcinin stabilitesindeki dengesizlik yapabilir. Genişletmek için tıkla...
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.478 Makaleler 60 Çözümler 817 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #4 Sağlam soğutucun olmayabilir. Aşırı ısınma vs. olabilir. Gerekirse kendin OC yap, gerek duymuyorsanda açma. Artı 0 Eksi
Sağlam soğutucun olmayabilir. Aşırı ısınma vs. olabilir. Gerekirse kendin OC yap, gerek duymuyorsanda açma.
KS KS Burak Günaydın Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #5 claus dedi: Sağlam soğutucun olmayabilir. Aşırı ısınma vs. olabilir. Gerekirse kendin OC yap, gerek duymuyorsanda açma. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
claus dedi: Sağlam soğutucun olmayabilir. Aşırı ısınma vs. olabilir. Gerekirse kendin OC yap, gerek duymuyorsanda açma. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.