R5 2600 GTX970 sistem toplamak

Bu fiyata fena değil ancak 970 gücüne denk daha yeni bir GPU alsanız daha iyi olur

2. el ise bence Ryzen 3600 3500X bir fırsat yakalamak daha mantıklı fiyatları aşağı yukarı aynı. Ekran kartında da RX 580 daha mantıklı bence. İyi akşamlar.

3500X 3600 ara GTX 970 fiyatina sanirim RX 580 8 GB zorlarsan belki 1070 bulabilirsin.

1070 bence zor cok saçma fiyatlara satılıyorlar açıkçası. RX 580 olmazsa RX480 bulabilirsen al arada 5-10FPS fark oluyor bu bütcede bence en mantıklı secenekler bunlar.

Hocam apu toplamak mantıklı diyorlar bu konuda ne düşünürsünüz acaba?

Hocam APU toplamak mantıklı diyorlar bu konuda ne düşünürsünüz acaba?

Sana kalmış bu neler oynadıgına göre değişir, espor tarzı oyunlarda yeterli olur evet, ama hikayeli AA-AAA oyunlarda zevk alamazsın 720p 20-30FPS görürsün Max, eğer ileride bütçe yaratma şansın varsa idarelik istiyorsan çok mantıklı, o zamana kadar espor tarzı oyunlar ya da ETS 2, MC, Rocket League gibi oyunlar oynarsın. İleride upgrade edebilirsin RX 6600 XT falan. Hikayeli oynayan biriysen en azından 580 kovalamanı öneririm, APU için önerim Ryzen 5 5600G almanı öneririm. Bu durudma RAM kessinlikle 16 olmalı yanlış olabilir ama hatırladıgım kadarıyla bu işlemcide APU sistem 8 GB RAM ile çalıştığında 16 RAM'den %20-30 daha düşük performans veriyordu diye hatırlıyorum hocam hayırlı günler dilerim. Önemli olan çift kanal RAM kullanman 8x2 gibi. %20-40 arası performans farkı var.

hocam upgrade etmek bana daha mantıklı geldi fikirleriniz için teşekkürler apu toplayacağım

Hocam yükseltmek bana daha mantıklı geldi fikirleriniz için teşekkürler APU toplayacağım.

Güzel fikir hocam upgrade her zaman iyidir zaten bütçe yapıp 2. el 6600 XT ya da daha üstünü bulursanız misler gibi kullanırsınız parça tavsiyeside verebilirim hocam isterseniz.

Güzel fikir hocam upgrade her zaman iyidir zaten bütçe yapıp 2. el 6600 XT ya da daha üstünü bulursanız misler gibi kullanırsınız parça tavsiyeside verebilirim hocam isterseniz.
Hocam şuanda biraz bakındım en uygun ryzen 5 5500 bulabildim benim kullandığım Gigabyte A520MK V2 anakart bu işlemciye uyar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…