R5 2600 hava soğutma önerisi

vonnc

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar efenim. RX590 ve R5 2600'lü bir sistemim var fakat iki parçada da ısınma problemi olduğu için en azından işlemcinin serin kalmasını istiyorum. İyi bir sıvı soğutma alamayacağım için kötü bir sıvı soğutma yerine orta segment hava soğutma almak istiyorum. Aklımda Xigmatek markanın windpower 1264, 1266 ve Pro modeli var fakat Pro olan bütçemi zorlayacak. Hangisi alınır ürünlerden?

-Başka öneri verecek arkadaşlar ürün Vatan stoğunda olması gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa kasayı değiştirin ve ikisininde ısınma problemi ortadan kalksın. Mümkünse PSU' yu da değiştirin, sisteminizi öyle markalara emanet etmeyin.

Akasa Nero 3
Dark Freezer X124
Nero 3 kullanıyorum oldukça memnunum. Hem anakart üzerinde gelen eski tip montaj ayakları ile uyumlu hem de yeni nesil Ryzen için montaj kiti de mevcut. Ryzen işlemcilerde de eski tip montaj oluyor. Ben fan yukarı üflemesini istediğim için onu kullandım.

Bana kalırsa kasayı değiştirin ve ikisininde ısınma problemi ortadan kalksın. Mümkünse PSU' yu da değiştirin, sisteminizi öyle markalara emanet etmeyin.

Ona şuan girişemiyorum ne yazık ki biraz da ertelemek durumundayım.

AEROCOOL CYLON 4

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…