Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.058 Makaleler 6 Çözümler 54 25 Kasım 2019 #11 deleted dedi: Tamamdır, fakat ürün tek fanlı görünüyor. Arctic 34 duo ile arasında kalmıştım açıkçası. Arkasına fan takma şansım var mı acaba, bilemiyorum.. Genişletmek için tıkla... Sonradan aynı fanı alıp takmak biraz pahalı olabilir, onun yerine Arctic 34 DUO daha iyi bir seçim olur.
deleted dedi: Tamamdır, fakat ürün tek fanlı görünüyor. Arctic 34 duo ile arasında kalmıştım açıkçası. Arkasına fan takma şansım var mı acaba, bilemiyorum.. Genişletmek için tıkla... Sonradan aynı fanı alıp takmak biraz pahalı olabilir, onun yerine Arctic 34 DUO daha iyi bir seçim olur.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 25 Kasım 2019 #12 Keşke o kadar bütçem olsa Mithat Berhan dedi: Termal Macun parası da hesaba katarsan aynı oluyor Genişletmek için tıkla... İki üç gün bekleyeyim belki bir indirim yakalarım Ulunay dedi: Sonradan aynı fanı alıp takmak biraz pahalı olabilir, onun yerine Arctic 34 DUO daha iyi bir seçim olur. Genişletmek için tıkla... Aynı fanı takmam ya, elimde fan var
Keşke o kadar bütçem olsa Mithat Berhan dedi: Termal Macun parası da hesaba katarsan aynı oluyor Genişletmek için tıkla... İki üç gün bekleyeyim belki bir indirim yakalarım Ulunay dedi: Sonradan aynı fanı alıp takmak biraz pahalı olabilir, onun yerine Arctic 34 DUO daha iyi bir seçim olur. Genişletmek için tıkla... Aynı fanı takmam ya, elimde fan var
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.288 Makaleler 42 Çözümler 274 25 Kasım 2019 #13 Farklı fan olursa büyük ihtimalle tırnakları oturmaz. Artic 34 ve Noctua arasından seçim yap derim.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 25 Kasım 2019 #14 Tamamdır, teşekkürler!
Tolga Samet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 6.219 Makaleler 17 Çözümler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2019 #15 Tercih yapmadıysan DUO olmayan modeli alabilirsin, birkaç derece daha serin olur DUO. Onun dışında pek bi' büyüsü yok. Aşağıda fiyatı gayet iyi. Harcialem.com | Her Bütçeye Uygun Ürünler Bilgisayar, ev aletleri, hırdavat, anne & bebek ve cep telefonu, bilgisayar, televizyon, kozmetik ve binlerce ürün uygun fiyatlarla harcialem.com 'da www.bilisimport.com.tr
Tercih yapmadıysan DUO olmayan modeli alabilirsin, birkaç derece daha serin olur DUO. Onun dışında pek bi' büyüsü yok. Aşağıda fiyatı gayet iyi. Harcialem.com | Her Bütçeye Uygun Ürünler Bilgisayar, ev aletleri, hırdavat, anne & bebek ve cep telefonu, bilgisayar, televizyon, kozmetik ve binlerce ürün uygun fiyatlarla harcialem.com 'da www.bilisimport.com.tr