R5 2600 için 700 TL RGB desteği olan anakart tavsiyesi

Furkan Derin

Hectopat
1 Hafta kadar önce MSI Vampiric 010M marka kasa aldım. Bu kasaya bir işlemci ve anakart almam gerekiyor. İşlemci olarak AMD Ryzen 5 2600 düşünüyorum. Kasanın RGB ledlerinin yanması için RGB destekleyen bir anakart almam gerekiyor. 700 TL bütçeye anakart önerir misiniz? Bir de başlıkta yazan anakartı kullanan varsa RGB desteği var mı?

Anakart konusu çok geniş ancak o konuya girmeyeceğim. Tavsiyem anakarttan birazcık kısıp üzerine ilave edip 3600 almanız. Lede gelince. RGB Led desteği zaten yeni anakartların çoğunda mevcut. Dediğim gibi işlemciyi 3600 alın.

Bende yakın zamanda Gigabyte B450 Gaming X modeline geçmeyi düşünüyorum. Aorus modelleri görsel amaçlı plastik eklentiler içermekte ve buda diğer modellere göre en az 5 derece artı mosfet sıcaklığı katmakta. Ayrıca 2 adet RGB ve 2 adet aRGB yuvarı bulunmakta. Ben başarılı buluyorum. 590 lira civarlarında mükemmel bir kart.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı