R5 2600 için CPU fan önerisi

Merhaba arkadaşlar. Corsair Spec Delta kasaya ve R5 2600 CPU'ya (TDP: 65 W olması lazım) sahibim. Stok fan bir yere kadar iyi iş çıkarıyor ama genel olarak sesinden rahatsız olmaya başladım. Önceden sürekli yük altında olduğu için pek fark edilmiyordu. Fakat sistemi boşta kullanmaya başlayınca rahatsız etmeye de başladı. Bütçe olarak 400 liraya kadar çıkabilirim ama termal macun da alacağım için 300 TL'yi aşmaz ise iyi olur.
Not: RGB LED tarzı ışıklı olup olmamasının önemi yok. Sessiz olması ve iyi soğutması yeterli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçene göre;

Öneri için teşekkürler ama Frisby'ye pek güvenemiyorum.
Şöyle bir şey var:

Teşekkürler, ben de x94 ile x96'ya bakıyordum. Pek seçenek bulamayınca danışayım dedim. Gerçi CFM değerleri yakın ama emin olamadım.

Öneri için teşekkürler ama Frisby'ye pek güvenemiyorum.

Teşekkürler, ben de x94 ile x96'ya bakıyordum. Pek seçenek bulamayınca danışayım dedim. Gerçi CFM değerleri yakın ama emin olamadım.
Bu fiyatlarda bu var. 12cm fanlı bir ürün alın. Markaya bakma. Sıvı soğutucu değil bunlar.

Darkfreezer x129 öneririm. Kullanıyorum.
ID-Coolıng SE-224-XT, Dark bir de Cooler Master'ın bir ürünü vardı, bu üçüne bakıyorum. Noctua'nın da benzer skalada ürünü var (NH-U12S'di galiba) ama onun da TR'de satıcısı yok. :) x129'un %50 üzeri fanda sesi nasıl? Bir de bilginiz varsa ARGB olmayan modeli var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı