Merhaba arkadaşlar. Corsair Spec Delta kasaya ve R5 2600 CPU'ya (TDP: 65 W olması lazım) sahibim. Stok fan bir yere kadar iyi iş çıkarıyor ama genel olarak sesinden rahatsız olmaya başladım. Önceden sürekli yük altında olduğu için pek fark edilmiyordu. Fakat sistemi boşta kullanmaya başlayınca rahatsız etmeye de başladı. Bütçe olarak 400 liraya kadar çıkabilirim ama termal macun da alacağım için 300 TL'yi aşmaz ise iyi olur.
Not: RGB LED tarzı ışıklı olup olmamasının önemi yok. Sessiz olması ve iyi soğutması yeterli.
Dark Freezer X96 90 mm mm Fixed-RGB Fan Kule Tipi Soğutucu (DKCCX96) ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla! - 2025
Dark Freezer X96 90 mm mm Fixed-RGB Fan Kule Tipi Soğutucu (DKCCX96) ve aradığın yüzlerce farklı ürün çeşitleri uygun fiyatlarla online satın almak için incelemeye başla! - 2025
Markaya genel olarak bakmam da Frisby deyince bir duruyorum. Olumsuz tecrübe yaşayınca ister istemez bir antipati oluyor. Zaten sıvı soğutucu da bu sisteme abartılı olurdu.
Markaya genel olarak bakmam da Frisby deyince bir duruyorum. Olumsuz tecrübe yaşayınca ister istemez bir antipati oluyor. Zaten sıvı soğutucu da bu sisteme abartılı olurdu.
Hatta bütçeyi arttırmak daha iyi olacak diye düşünerek x94 ve x96'dan da vazgeçtim. 1000 TL'ye soğutucu bakacağım. En azından hem fan boyutu 120 mm olur hem CFM değeri daha yüksek olur.
Hatta bütçeyi arttırmak daha iyi olacak diye düşünerek x94 ve x96'dan da vazgeçtim. 1000 TL'ye soğutucu bakacağım. En azından hem fan boyutu 120 mm olur hem CFM değeri daha yüksek olur.
ID-Coolıng SE-224-XT, Dark bir de Cooler Master'ın bir ürünü vardı, bu üçüne bakıyorum. Noctua'nın da benzer skalada ürünü var (NH-U12S'di galiba) ama onun da TR'de satıcısı yok. x129'un %50 üzeri fanda sesi nasıl? Bir de bilginiz varsa ARGB olmayan modeli var mı?