R5 2600 için kule tipi soğutma önerisi

deactivatedfemo

Hectopat
Merhaba, biraz inceleme yaptım konu üzerine fakat tam bir üründe karar veremedim. R5 2600 ile kule tipi soğutucu kullanan arkadaşlar sonuçları ile birlikte ürün önerebilirlerse sevinirim. Kasa 160mm kadar sogutucu desteğine sahip. Anakart milli anakartımız B450M S2H. Bütçe 300~450TL civarı.

@CS Relboron hocam yanlış anlamayın zaten bu fiyat bandında belli ürünler var. Ben konuyu benzer işlemciler ile alınan sonuçlara erişbilmek için açtım. Teşekkürler öneri için.

@CS Relboron hocam yanlış anlamayın zaten bu fiyat bandında belli ürünler var. Ben konuyu benzer işlemciler ile alınan sonuçlara erişbilmek için açtım. Teşekkürler öneri için.

Zaten kendi kullandığım ürün olduğu için attım, hocam 30 derece oda sıcaklığında 75-80 derece olan sıcaklığı 60 - 65 arasına çekti.

İndirimde yakalamıştım kardeşime aldım memnun

Zaten kendi kullandığım ürün olduğu için attım, hocam 30 derece oda sıcaklığında 75-80 derece olan sıcaklığı 60 - 65 arasına çekti.
Teşekkürler hocam bilgiler için.
overclock yapmayacaksaniz stok sogutucu gayet yeterli aslinda 2600 icin
CPB açık stok ile gayet iyi sicakliklarda dolanıyor biliyorum fakat 4.0ghz manüel düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…