R5 2600 için kule tipi soğutucu önerisi

Normalde bunu önerirdim fakat sitesinde ürün tükenmiş, Akakçe'de ise en ucuzu 336 ₺ olarak görünüyor, bütçenize uyuyorsa alabilirsiniz. Birkaç ay önce 270₺ civarına almıştık, fiyatlar sürekli artıyor maalesef.
Alternatif ve daha uygun fiyatlı olarak şunlara da bakabilirsiniz:

Normalde bunu önerirdim fakat sitesinde ürün tükenmiş, Akakçe'de ise en ucuzu 336 ₺ olarak görünüyor, bütçenize uyuyorsa alabilirsiniz. Birkaç ay önce 270₺ civarına almıştık, fiyatlar sürekli artıyor maalesef.
Alternatif ve daha uygun fiyatlı olarak şunlara da bakabilirsiniz:

İlk attığınız soğutma performansı nasıl peki?

İlk attığınız soğutma performansı nasıl peki?

Arctic Freezer 34'ten bir tık daha performanslı diyebilirim. Kardeşimin R5 3600 işlemcisi için almıştık, buz gibi çalıştırıyor işlemciyi. Pişman etmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arctic Freezer 34'ten bir tık daha performanslı diyebilirim. Kardeşimin R5 3600 işlemcisi için almıştık, buz gibi çalıştırıyor işlemciyi. Pişman etmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sipariş verdim. Önerin için çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı