Herkese merhaba. Ryzen 5 2600 için overlcok yapmayı düşünüyorum. Stok fan yetersiz olacağı için iyi bir hava soğutmaya ihtiyacım var. Bütçem 300 400TL arası.
Normalde bunu önerirdim fakat sitesinde ürün tükenmiş, Akakçe'de ise en ucuzu 336 ₺ olarak görünüyor, bütçenize uyuyorsa alabilirsiniz. Birkaç ay önce 270₺ civarına almıştık, fiyatlar sürekli artıyor maalesef.
Alternatif ve daha uygun fiyatlı olarak şunlara da bakabilirsiniz:![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
![]()
Reeven E12 RGB CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Reeven E12 RGB CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Dark Freezer X94RD DKCCX94RD İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X94RD DKCCX94RD İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X94RD DKCCX94RD İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Arctic Freezer 7X İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Arctic Freezer 7X İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
İlk attığınız soğutma performansı nasıl peki?
Arctic Freezer 34'ten bir tık daha performanslı diyebilirim. Kardeşimin R5 3600 işlemcisi için almıştık, buz gibi çalıştırıyor işlemciyi. Pişman etmez.
ID-Cooling SE-224-XT-R inceleme
Ürünü Morhipo üzerinden 219 TL'ye aldım. Cumartesi günü elime ulaştı ve o günden beri aktif olarak kullanıyorum. 10600KF işlemci ile kullanıyorum, 125W TDP'si var. İlk izlenimlerim: Kutu içeriği beni çok şaşırttı, bu fiyata aldığım bir soğutucu fan hariç neredeyse tamamen alüminyum. Soğutucuyu...www.technopat.net
Sipariş verdim. Önerin için çok teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.