Ataqan Decapat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 22 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #1 Sizce bu fan nasıldır? Kasa : Frisby Venom FC-9270G Anakart : PRIME B450M-K
Hydro27 Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 616 Çözümler 3 10 Haziran 2021 #2 Çin malı ama işinizi görür orta segment işlemciler için ideal.
Görk Centipat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 305 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen-Gitarcı 10 Haziran 2021 #3 Bu fan çok çok daha iyi ve 2600den yüksek işlemcilerde de rahat rahat kullanırsın ileride. Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com
Bu fan çok çok daha iyi ve 2600den yüksek işlemcilerde de rahat rahat kullanırsın ileride. Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #4 Onun yerine bütçe yetiyorsa bunu: Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com Yetmiyorsa bunu öneririm: Reeven E12 RGB CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Reeven E12 RGB CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Onun yerine bütçe yetiyorsa bunu: Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com Yetmiyorsa bunu öneririm: Reeven E12 RGB CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Reeven E12 RGB CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Hydro27 Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 616 Çözümler 3 10 Haziran 2021 #5 Rivadex dedi: Onun yerine bütçe yetiyorsa bunu: Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com Yetmiyorsa bunu öneririm: Reeven E12 RGB CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Reeven E12 RGB CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Reeven e12 yi ben de öneririm.i5 9400f ile kullanıyorum ve 65 derecenin üstünü görmedim en çok kastıran oyunlarda bile.
Rivadex dedi: Onun yerine bütçe yetiyorsa bunu: Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com Yetmiyorsa bunu öneririm: Reeven E12 RGB CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Reeven E12 RGB CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Reeven e12 yi ben de öneririm.i5 9400f ile kullanıyorum ve 65 derecenin üstünü görmedim en çok kastıran oyunlarda bile.
N0vaBetrayel Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2015 Mesajlar 2.717 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Almanya / Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Haziran 2021 #6 Görk dedi: Bu fan çok çok daha iyi ve 2600den yüksek işlemcilerde de rahat rahat kullanırsın ileride. Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com Genişletmek için tıkla... 110W güc ceken i7 10700 islemcimi tam yük altında 65-70 derece civarında tutuyor bos sıcaklıgı 30-35. R5 2600 cok daha az güc cektigi icin fazlasıyla yeter.
Görk dedi: Bu fan çok çok daha iyi ve 2600den yüksek işlemcilerde de rahat rahat kullanırsın ileride. Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com Genişletmek için tıkla... 110W güc ceken i7 10700 islemcimi tam yük altında 65-70 derece civarında tutuyor bos sıcaklıgı 30-35. R5 2600 cok daha az güc cektigi icin fazlasıyla yeter.