MX-4 kendim de kullanıyorum gayet memnunum fiyatı da gayet uygun ancak orijinal olmasına dikkat edin piyasada çok fazla replika çakma MX-4 var. Onun dışında işlemci hiç ısınmasın istiyorsanız Thermal Grizzly Kryonaut alabilirsiniz.
MX-4 macun önerilmiş her zamanki gibi. MX-4 gayet performanslı bir macun fakat piyasadaki Maxtor CTG9 ile karşılaştırıldığında bu macuna göre pahalı bir macun. Halihazırda MX-4 macunum olsa gidip Maxtor macun almam ama macun alacaksanız önerim Maxtor CTG9.
Ben deneme maksatlı merakımdan bu macundan aldım. Hiç fena değil gerçekten. F/P konusunda fiyatıyla gayet güzel bir tercih olacaktır. Hem kıvamı hem de soğutma performansı belki tam belirttiği düzeyde olmasa da ona yakın olduğu kesin. Senin için yeterli olacaktır eminim.