R5 2600 ile R5 5600 arasında çok fark var mı?

T.t

Hectopat
Arkadaşlar sistemimde R5 2600 ve RTX 2070 var. ETS 2 oyununda Truckers MP'de kalabalık yerde 10 FPS ile gidiyorum. 5600 takılırsa bu FPS kaç olur? Ek olarak LoL'de kaç olur? Şu an LoL'de 100 FPS civarı alıyorum. 5600 ile kaç olur? ETS de aynı kalabalık yerde RX6600'lü biri 50 küsur FPS aldığını söyledi. Bu işlemci farkından mıdır?
@He stole my money @811150

Son düzenleme:
FPS kaç olur bilemem ama artar. Para varsa R5 5600 alırsan mutlu olursun.

LoL'de bayağı FPS artar, ikisi arasındaki fark devasa.

İfadeler: T.t

Aldığınız FPS'ler normal değil. Sürücüleriniz güncel mi? Sıcaklık değerleriniz nedir?

Önbellek bakımından ve RAM desteği bakımından artış sağlayacaktır.

İfadeler: T.t
@811150 sürücüler güncel mi emin değilim. Ancak işlemci sıcaklığı normal seyrediyor. Ekran kartı 50 derece civarıydı oyunda.

@Xantern Şu anlık yok ama aklıma girdi. FPS farklarından dolayı. Önceliğim PSU şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Xantern şu anlık yok ama aklıma girdi. FPS farklarından dolayı. Önceliğim PSU şu an.

PSU çok mu kötü kullandığın? Ne kullanıyorsun?

@Xantern 500W High Power PSU var. 650W yükseltmeyi düşünüyorum. Bilgisayarcıda var yakınımdaki. Zalman 650W 1000TL.
PSU'da şöyle bir sorun var. Bilgisayarı normal kapattıktan sonra tekrar kasadan tuşa basınca açılmıyor. PSU arkasından aç kapa yapmak gerekiyor.
Game Ready güncellemesi mevcuttu, NVIDIA App'ta sürücü güncellemesi o mu oluyor?
Bir de CS2 de 100 FPS ölünce falan 80e kadar düşüyor yüksek ayarda.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam ekran kartı driverlarını yüklediniz mi? Direkt aldığınız gibi oyun mu yüklediniz?

@811150 Hocam cezam vardı yazamadım kusura bakma. Ikinci el kart zaten adam yapmıştır diye güncelleme yapmadım. O cezalı olduğum sürede araştırma yaptım. Şimdi benim monitor 1440x900 ya acaba ekran kartı güçlü diye tam güç mü çalışmıyor çözünürlük oyunda 2k falan alsam artmaz mı fps?
Oyunlarda 1080p falan alınca otomatik oyuna girince not supported diyor monitör Ets de de denemek lazım. Direkt aldığım gibi oyun yükledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…