625 TL'ye Ryzen 5 2600 buldum. Normal şartlarda ikinci el ürün almıyorum ancak fiyatı cazip geldi. Ürünün faturası 9 aylık. Satıcı kutusunun açılıp denendiğini yalnız kullanılmadığını iddia ediyor ancak ben kullanılmış gibi düşünüyorum. Kullanılmış olsa bile fiyatı uygun geldi. Sizce alınır mı?
750 TL'ye 1600 AF sıfır da alabilirim. Bu yüzden tereddüt ediyorum.
Diptnot: İşlemciye test yapma imkanım bulunmuyor. Ayrıca içinde gelen fanı da satma niyetindeyim.
Get tarzı, havuz sistemi ile çalışan ve bu tarz sistemlerin olmadığı, hiçbir 2.el ürününü almanı tavsiye etmem. Yüz yüze gidip, deneyebileceğin bir kişi ise ayrı.
İşlemcinin pinlerinde bir sıkıntı yoksa kolay kolay bozulabilen bir şey değil işlemci ciddi çaba sarfetmeniz gerekiyor GET ilanı açmanız sizin hayrınıza olur yoksa dolandırılma riskiniz mevcut.
625 TL'ye Ryzen 5 2600 buldum. Normal şartlarda ikinci el ürün almıyorum ancak fiyatı cazip geldi. Ürünün faturası 9 aylık. Satıcı kutusunun açılıp denendiğini yalnız kullanılmadığını iddia ediyor ancak ben kullanılmış gibi düşünüyorum. Kullanılmış olsa bile fiyatı uygun geldi. Sizce alınır mı?
750 TL'ye 1600 AF sıfır da alabilirim. Bu yüzden tereddüt ediyorum.
Diptnot: İşlemciye test yapma imkanım bulunmuyor. Ayrıca içinde gelen fanı da satma niyetindeyim.
Herkesi kendiniz gibi düşünmeyin. GET ilanı isteyin. Muhtemelen o zaman fiyat 700 TL civarı olacak. Çünkü sitenin kesintisi oluyor böyle durumlarda. Ama sizinde taksit yapma imkanınız oluşacak. Ben şimdiye kadar önce havale yapıp sonra kargoya verilen çok ürün aldım. Sorun yaşamadım. Ama bundan sonra yaşamayacağım anlamına gelmez. Temkinli olmakta fayda var.