Z zübeyirkara Kilopat Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 44 20 Haziran 2022 #11 odunq dedi: Anakartta sensör problemi var büyük ihtimalle. Gerçek sıcaklığı 127 değil hocam. Genişletmek için tıkla... hocam onu nasıl çözebilirim yani buı konu hakkında yardımınız olacaksa discord vb adresten görüşsek çok güzel olur
odunq dedi: Anakartta sensör problemi var büyük ihtimalle. Gerçek sıcaklığı 127 değil hocam. Genişletmek için tıkla... hocam onu nasıl çözebilirim yani buı konu hakkında yardımınız olacaksa discord vb adresten görüşsek çok güzel olur
odunq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 3.412 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #12 zübeyirkara dedi: hocam onu nasıl çözebilirim yani buı konu hakkında yardımınız olacaksa discord vb adresten görüşsek çok güzel olur Genişletmek için tıkla... Hocam birkaç kez denk geldim. Sıkıntı yaratmadığı için düzeltmeye de çalışmadım yapılabilir mi bilmiyorum açıkçası.
zübeyirkara dedi: hocam onu nasıl çözebilirim yani buı konu hakkında yardımınız olacaksa discord vb adresten görüşsek çok güzel olur Genişletmek için tıkla... Hocam birkaç kez denk geldim. Sıkıntı yaratmadığı için düzeltmeye de çalışmadım yapılabilir mi bilmiyorum açıkçası.
Z zübeyirkara Kilopat Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 44 20 Haziran 2022 #13 odunq dedi: Hocam birkaç kez denk geldim. Sıkıntı yaratmadığı için düzeltmeye de çalışmadım yapılabilir mi bilmiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... anladım hocam ilgi alakanız için çok teşekkür ederim
odunq dedi: Hocam birkaç kez denk geldim. Sıkıntı yaratmadığı için düzeltmeye de çalışmadım yapılabilir mi bilmiyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... anladım hocam ilgi alakanız için çok teşekkür ederim