zzzx80 Kilopat Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #11 kassandra13 dedi: R5 2600 144FPS altına düşüyor mu ki? 16:9 mu oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 4:3 1280/960 oynuyorum.Bazı yerlerde çok smoke ve molotof oldugun da anlık düşmeler oluyor ve bunu beni rahatsız ediyor. Eternal777 dedi: CS:GO için bence işlemci. Başka oyunlar oynasaydınız ekran kartı derdim. Genişletmek için tıkla... İşlemci olarak amd den intel e geçmeyi düşünüyorum.Önerdiğin var mı ? Bütçem 3k-3.5k arası.
kassandra13 dedi: R5 2600 144FPS altına düşüyor mu ki? 16:9 mu oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 4:3 1280/960 oynuyorum.Bazı yerlerde çok smoke ve molotof oldugun da anlık düşmeler oluyor ve bunu beni rahatsız ediyor. Eternal777 dedi: CS:GO için bence işlemci. Başka oyunlar oynasaydınız ekran kartı derdim. Genişletmek için tıkla... İşlemci olarak amd den intel e geçmeyi düşünüyorum.Önerdiğin var mı ? Bütçem 3k-3.5k arası.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 17 Ekim 2020 #12 zzzx80 dedi: 4:3 1280/960 oynuyorum.Bazı yerlerde çok smoke ve molotof oldugun da anlık düşmeler oluyor ve bunu beni rahatsız ediyor. İşlemci olarak amd den intel e geçmeyi düşünüyorum.Önerdiğin var mı ? Bütçem 3k-3.5k arası. Genişletmek için tıkla... AMD'den intele geçeceğin için anakart değiştirmen gerekiyor. Anakart için ayrı bir bütçen var mı yoksa 3K-3.5K içine anakartıda sığdırayım mı?
zzzx80 dedi: 4:3 1280/960 oynuyorum.Bazı yerlerde çok smoke ve molotof oldugun da anlık düşmeler oluyor ve bunu beni rahatsız ediyor. İşlemci olarak amd den intel e geçmeyi düşünüyorum.Önerdiğin var mı ? Bütçem 3k-3.5k arası. Genişletmek için tıkla... AMD'den intele geçeceğin için anakart değiştirmen gerekiyor. Anakart için ayrı bir bütçen var mı yoksa 3K-3.5K içine anakartıda sığdırayım mı?
Haşim Can Yılmaz Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 883 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sigortacı 17 Ekim 2020 #13 Hocam bende de aynı sistem var 300den aşağı almıyorum. RAM'lar tekli ise dual yapmanızda fayda var. Bir şey değiştirmenize gerek yok.
Hocam bende de aynı sistem var 300den aşağı almıyorum. RAM'lar tekli ise dual yapmanızda fayda var. Bir şey değiştirmenize gerek yok.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 17 Ekim 2020 #14 Haşim Can Yılmaz dedi: Hocam bende de aynı sistem var 300den aşağı almıyorum. RAM'lar tekli ise dual yapmanızda fayda var. Bir şey değiştirmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Haklısınız, @zzzx80 ram miktarı? Dual channel mı?
Haşim Can Yılmaz dedi: Hocam bende de aynı sistem var 300den aşağı almıyorum. RAM'lar tekli ise dual yapmanızda fayda var. Bir şey değiştirmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Haklısınız, @zzzx80 ram miktarı? Dual channel mı?
zzzx80 Kilopat Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #15 Haşim Can Yılmaz dedi: Hocam bende de aynı sistem var 300den aşağı almıyorum. RAM'lar tekli ise dual yapmanızda fayda var. Bir şey değiştirmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... 2x Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz ram var. Eskiden böyle bir sorunum olmuyordu son 1-2 aydır bu durum mevcut.
Haşim Can Yılmaz dedi: Hocam bende de aynı sistem var 300den aşağı almıyorum. RAM'lar tekli ise dual yapmanızda fayda var. Bir şey değiştirmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... 2x Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz ram var. Eskiden böyle bir sorunum olmuyordu son 1-2 aydır bu durum mevcut.
Eternal777 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 2.803 Çözümler 7 17 Ekim 2020 #16 zzzx80 dedi: 2x Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz ram var. Eskiden böyle bir sorunum olmuyordu son 1-2 aydır bu durum mevcut. Genişletmek için tıkla... 3k-3.5k içerisine anakartı koyayım mı yoksa ayrı bir bütçe var mı anakart için?
zzzx80 dedi: 2x Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz ram var. Eskiden böyle bir sorunum olmuyordu son 1-2 aydır bu durum mevcut. Genişletmek için tıkla... 3k-3.5k içerisine anakartı koyayım mı yoksa ayrı bir bütçe var mı anakart için?
zzzx80 Kilopat Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #17 Eternal777 dedi: 3k-3.5k içerisine anakartı koyayım mı yoksa ayrı bir bütçe var mı anakart için? Genişletmek için tıkla... Anakartı değiştirmeyi düşünmüyorum ryzen devam edicez mecbur.
Eternal777 dedi: 3k-3.5k içerisine anakartı koyayım mı yoksa ayrı bir bütçe var mı anakart için? Genişletmek için tıkla... Anakartı değiştirmeyi düşünmüyorum ryzen devam edicez mecbur.
dreamybull Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 345 17 Ekim 2020 #18 CS:GO işlemci odaklı bir oyun bu yüzden işlemciyi değiştirmen daha mantıklı ve geleceğe dönük olur bence.
CS:GO işlemci odaklı bir oyun bu yüzden işlemciyi değiştirmen daha mantıklı ve geleceğe dönük olur bence.
zzzx80 Kilopat Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #19 Haşim Can Yılmaz dedi: Hocam bende de aynı sistem var 300den aşağı almıyorum. RAM'lar tekli ise dual yapmanızda fayda var. Bir şey değiştirmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... İşlemcide ayrı bir soğutma kullanıyor musun?
Haşim Can Yılmaz dedi: Hocam bende de aynı sistem var 300den aşağı almıyorum. RAM'lar tekli ise dual yapmanızda fayda var. Bir şey değiştirmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... İşlemcide ayrı bir soğutma kullanıyor musun?
Haşim Can Yılmaz Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 883 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sigortacı 18 Ekim 2020 #20 zzzx80 dedi: İşlemcide ayrı bir soğutma kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Yok hocam stok soğutucu. Ama bana sorarsanız değiştirmenize gerek yok o işlemcinin daha çok ömrü olduğunu düşünüyorum başka bir şeyden kaynaklıdır sorununuz.
zzzx80 dedi: İşlemcide ayrı bir soğutma kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla... Yok hocam stok soğutucu. Ama bana sorarsanız değiştirmenize gerek yok o işlemcinin daha çok ömrü olduğunu düşünüyorum başka bir şeyden kaynaklıdır sorununuz.