zzzx80 Kilopat Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #21 Haşim Can Yılmaz dedi: Yok hocam stok soğutucu. Ama bana sorarsanız değiştirmenize gerek yok o işlemcinin daha çok ömrü olduğunu düşünüyorum başka bir şeyden kaynaklıdır sorununu Genişletmek için tıkla... Readon ayarlarını kendiniz mi ayarladınız? Mümkünse ss atma imkanınız var mı ?
Haşim Can Yılmaz dedi: Yok hocam stok soğutucu. Ama bana sorarsanız değiştirmenize gerek yok o işlemcinin daha çok ömrü olduğunu düşünüyorum başka bir şeyden kaynaklıdır sorununu Genişletmek için tıkla... Readon ayarlarını kendiniz mi ayarladınız? Mümkünse ss atma imkanınız var mı ?
Haşim Can Yılmaz Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 883 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sigortacı 19 Ekim 2020 #22 Manuel ayarlarda. Monitörün freescyn özelliği açık mı? Bir ihtimal oda yapabilir.
zzzx80 Kilopat Katılım 9 Ekim 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #23 Haşim Can Yılmaz dedi: Manuel ayarlarda. Monitörün freescyn özelliği açık mı? Bir ihtimal oda yapabilir. Genişletmek için tıkla... Asus vg248qe kullanıyorum. Freescyn özelliği yok.
Haşim Can Yılmaz dedi: Manuel ayarlarda. Monitörün freescyn özelliği açık mı? Bir ihtimal oda yapabilir. Genişletmek için tıkla... Asus vg248qe kullanıyorum. Freescyn özelliği yok.