E emrhndgn Kilopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2020 #1 Ryzen 5 2600 ve Gigabyte S2H ikilisine sahibim. İşlemciyle biraz oynayıp OC yapmak istiyorum. Bunun için soğutucu arıyorum. Bütçem 300 civarında. 340TL civarına Noctua NH-U12S alabiliyorum. Tavsiye eder misiniz ya da tavsiye edeceğiniz ürün var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2020
Ryzen 5 2600 ve Gigabyte S2H ikilisine sahibim. İşlemciyle biraz oynayıp OC yapmak istiyorum. Bunun için soğutucu arıyorum. Bütçem 300 civarında. 340TL civarına Noctua NH-U12S alabiliyorum. Tavsiye eder misiniz ya da tavsiye edeceğiniz ürün var mı?
Y yusnu Ziyaretçi 18 Şubat 2020 #2 Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Kırmızı CPU Soğutucu Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Kırmızı CPU Soğutucu modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcıalem.com'da! Tıkla ve hemen satın al. www.bilisimport.com.tr
Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Kırmızı CPU Soğutucu Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel/AMD Kırmızı CPU Soğutucu modelleri, fiyatları ve çeşitleri Harcıalem.com'da! Tıkla ve hemen satın al. www.bilisimport.com.tr
XanthiN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 2.193 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 18 Şubat 2020 #3 İtopya geçenlerde şunu 199₺'ye satıyordu, aynı fiyata bulabilirsen kaçmaz: AMD Wraith Max Cooler RGB Led İşlemci Fanı | ITOPYA AMD Wraith Max Cooler RGB Led İşlemci Fanı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile Wraith Max ITOPYA'da. www.itopya.com
İtopya geçenlerde şunu 199₺'ye satıyordu, aynı fiyata bulabilirsen kaçmaz: AMD Wraith Max Cooler RGB Led İşlemci Fanı | ITOPYA AMD Wraith Max Cooler RGB Led İşlemci Fanı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile Wraith Max ITOPYA'da. www.itopya.com
E emrhndgn Kilopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2020 #4 Freezer'i de öneren çok, galiba ona yöneleceğim. XanthiN dedi: İtopya geçenlerde şunu 199₺'ye satıyordu, aynı fiyata bulabilirsen kaçmaz: AMD Wraith Max Cooler RGB Led İşlemci Fanı | ITOPYA AMD Wraith Max Cooler RGB Led İşlemci Fanı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile Wraith Max ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bitmiş
Freezer'i de öneren çok, galiba ona yöneleceğim. XanthiN dedi: İtopya geçenlerde şunu 199₺'ye satıyordu, aynı fiyata bulabilirsen kaçmaz: AMD Wraith Max Cooler RGB Led İşlemci Fanı | ITOPYA AMD Wraith Max Cooler RGB Led İşlemci Fanı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile Wraith Max ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Bitmiş
LionelMaradona Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 628 Çözümler 3 18 Şubat 2020 #5 Noctua NH-U12S almalısın. Ayrıca Noctua NH-U12S nasıl 340 liraya alabiliyorsunuz ? İkinci el mi ?
E emrhndgn Kilopat Katılım 18 Nisan 2018 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2020 #6 LionelMaradona dedi: Noctua NH-U12S almalısın. Ayrıca Noctua NH-U12S nasıl 340 liraya alabiliyorsunuz ? İkinci el mi ? Genişletmek için tıkla... İnventusta indirimli satılıyor
LionelMaradona dedi: Noctua NH-U12S almalısın. Ayrıca Noctua NH-U12S nasıl 340 liraya alabiliyorsunuz ? İkinci el mi ? Genişletmek için tıkla... İnventusta indirimli satılıyor