R5 2600 overclock yapma

Ellie1

Hectopat
Daha fazla  
İşlemcim R5 2600 AMD Ryzen Master'dan nasıl overclock yapabilirim acaba? YT'de güncel bir video yok.

Güncel olmasına pek gerek yok ki zaten. İşlemci 10 yıllık değil sonuçta. İlk önce işlemciniz ne kadar voltaj çektiğine bakın. BIOS'tan da otomatik verilen voltajı da görebiliyorduk sanki. Atıyorum 1.5 voltaj verilmkşse 3.9 deneyip 1.35 deneyin yavaş yavaş inin ve GHz'i maksimum 4.0 yapın ve en stabili bulun.

bende 1.30 voltajı 1.30 yapmam gerek değil mi

bende 1.30 voltajı 1.30 yapmam gerek değil mi
Voltaj zaten default olarak ise 1.25 3.8 deneyebilirsiniz. 0.5 indirerek yapın yavaşça. Soğutucunuz nedir? Ghz'i maksimum 4.0 yapın.

Voltaj zaten default olarak ise 1.25 3.8 deneyebilirsiniz. 0.5 indirerek yapın yavaşça. Soğutucunuz nedir? Ghz'i maksimum 4.0 yapın.
stok soğutucu ghz nerden değiştiricem öyle bir seçenek göremiyorum

voltajı indirmem mi gerekiyor

Stok soğutucu GHz nereden değiştireceğim öyle bir seçenek göremiyorum

Voltajı indirmem mi gerekiyor

Hocam stok soğutucu varsa pek anlamı yok CPB açık kullanın. GHz'i BIOS'tan veya Ryzen Master'dan değiştirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…