R5 2600, R7 240 4 GB için fazla gelir mi?

Oyun için alacaksan işlemciden kısıp ekran kartına yatır. İşlemci elindeysede bir sorun olmaz rahat rahat kullanırsın.

Hocam işlemciden ne kadar kısabilirki en fazla 500TL daha kıssın o bütçe ile ekran kartına para yatırmak bence saçma. Mesela bende R5 3500X aldım şimdilik idare etmesi amaçlı RX560 aldım. Ekran kartı fiyatları ucuzlayınca 1660 Super'e geçeceğim.

Şişirilmişten kastım fiyatı zaten hocam.
Hocam mesajdan pek o anlaşılmıyor da. Daha çok abartılmış(overrated) gibi anlaşılıyor.
İşlemci kötü değil zaten, 6/12 diye bazı kişilerin gözünde çok büyüyordu bu işlemci. Malum kapasitesi belli.
O çok büyütenlerin pek ciddiye alınması gerektiğini düşünmüyorum. Şuan fiyatını hak etmeyen bir işlemci zaten.

Hocam mesajdan pek o anlaşılmıyor da. Daha çok abartılmış gibi anlaşılıyor.

O çok büyütenlerin pek ciddiye alınması gerektiğini düşünmüyorum. Şuan fiyatını hak etmeyen bir işlemci zaten.
İnce ve yapıcı açıklamalarınız için teşekkürler, kesinlikle katılıyorum. 2600 alınmaz bu zamanda.

şuanki işlemci i5 3470s 2.90 ghz fps oyunları oynadığım için işlemci fazla gelir mi diye sormuştum bide csgo valorant vb. oyunlarda işlemci mi ekran kartı mı
İnce ve yapıcı açıklamalarınız için teşekkürler, kesinlikle katılıyorum. 2600 alınmaz bu zamanda.
peki ne alınır

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı