L Lukang Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #11 540312 dedi: Kardeşim darboğazı falan o kadar dert etmene gerek yok. Paran varsa al gitsin. Genişletmek için tıkla... Valla şu an kargoda ama çok araştırdım yine içimde biraz korku var ekrana görüntü gelmeme gibi çok heyecanlıyım
540312 dedi: Kardeşim darboğazı falan o kadar dert etmene gerek yok. Paran varsa al gitsin. Genişletmek için tıkla... Valla şu an kargoda ama çok araştırdım yine içimde biraz korku var ekrana görüntü gelmeme gibi çok heyecanlıyım
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 17 Haziran 2022 #12 Lukang dedi: Valla şu an kargoda ama çok araştırdım yine içimde biraz korku var ekrana görüntü gelmeme gibi çok heyecanlıyım Genişletmek için tıkla... Aklına kötü şeyler getirme hayırlı olsun şimdiden.
Lukang dedi: Valla şu an kargoda ama çok araştırdım yine içimde biraz korku var ekrana görüntü gelmeme gibi çok heyecanlıyım Genişletmek için tıkla... Aklına kötü şeyler getirme hayırlı olsun şimdiden.