R5 2600 - RTX 2060 sistem yükseltilmeli mi yoksa laptop mu alınmalı?

666727

Centipat
Arada kaldım 35k bütçem var. Bilgisayarımı yükseltsem yoksa laptop mu alsam karar veremedim. Şu anki bilgisayar bileşenlerim: R5 2600, RTX 2060, ASUS Prime B450M K, 3000 MHz CL15 DDR4 (8x2) RAM, 600W PSU.

Bu sana bağlı bir şey. Seyahat eden biriysen zaten Laptop al. Her yerde kullanırsın. Ama diğer türlü masaüstü çok daha performanslı olacaktır. Elde ki sistemide sat direk hazır al derim.

Bu sana bağlı bir şey. Seyahat eden biriysen zaten Laptop al. Her yerde kullanırsın. Ama diğer türlü masaüstü çok daha performanslı olacaktır. Elde ki sistemide sat direk hazır al derim.
Elimdeki sistemi satma imkanım yok şu an yani tek çare yükseltmek oluyor yani çok gezen değilim ama her ay 2 hafta dışarıda oluyorum ekran kartı anakart işlemci ne önerirsiniz?

Bir de sistemi dediğim gibi satamam o yüzden PC yükseltmekte karar aldım ne önerirsiniz?

Son düzenleme:
Elimdeki sistemi satma imkanım yok şu an yani tek çare yükseltmek oluyor yani çok gezen değilim ama her ay 2 hafta dışarıda oluyorum ekran kartı anakart işlemci ne önerirsiniz?

Bir de sistemi dediğim gibi satamam o yüzden PC yükseltmekte karar aldım ne önerirsiniz?
AM5 sokete geçmeni öneririm.

AM5 sokete geçmeni öneririm.
https://www.akakce.com/ekran-karti/...-gddr6-12-gb-fiyati,294197675.html[/UR [/URL
Ben önceden AMD kullanan birisi olarak RX 580 kullandım ASUS Dual RX 580 8 GB 1 yıl bir şey olmadı rahat rahat oynadım 2'si 2 ve 3 yılda başladı her şey birdenbire ekran kapanıyor bilgisayar kapanıyor siyah ekran yiyordum bıktım WattMan beni bayağı bıktırdı bundan sonra gidip RTX 2060 aldım RX 7700 XT de bir şey çıkmazsa yani WattMan denen uyarı çıkmazsa alırım ama AMD hiç güvenesim yok gib bir yandan kartlar çok iyi ama bir yandan da yazılımda sorunlar ndivida desen pahalı neyse gene de bakayim. Gene de sağ olun konu kapanmıştır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı