F Fayse Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 54 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2020 #21 Emre Akl dedi: işlemci fanı var Genişletmek için tıkla... Emre Akl dedi: tamam yaparım. ne bütçesi tam anlayamadım Genişletmek için tıkla... Alalı kaç gün oldu 14 günü geçti deme lütfen hemen iadeyle üstüne ekleme yapıp 3600 al.
Emre Akl dedi: işlemci fanı var Genişletmek için tıkla... Emre Akl dedi: tamam yaparım. ne bütçesi tam anlayamadım Genişletmek için tıkla... Alalı kaç gün oldu 14 günü geçti deme lütfen hemen iadeyle üstüne ekleme yapıp 3600 al.
E Emre Akl Hectopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 50 12 Ocak 2020 #22 6 ay geçti be neyse önemli değil yardımın için teşekkür ederim ben zaten alıcam onu en yakın zamanda
F Fayse Hectopat Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 54 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ocak 2020 #23 Emre Akl dedi: 6 ay geçti be neyse önemli değil yardımın için teşekkür ederim ben zaten alıcam onu en yakın zamanda Genişletmek için tıkla... Hııım ya o zaman sıkıntı olmadıysa kullan gitsin. Eline para geçerse alırsın 6 ay problem yaşamadıysan bende mutlu olurum adına.
Emre Akl dedi: 6 ay geçti be neyse önemli değil yardımın için teşekkür ederim ben zaten alıcam onu en yakın zamanda Genişletmek için tıkla... Hııım ya o zaman sıkıntı olmadıysa kullan gitsin. Eline para geçerse alırsın 6 ay problem yaşamadıysan bende mutlu olurum adına.