Y YasuoForWİn Yoctopat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #1 RAM 8 gb SSD veya HDD modeli Team Group Ekran kartı RX 550 İşlemci Amd Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 2 yıldır neredeyse alıyorum beni deli etti, yardım edin. minidump.rar drive.google.com
canlouss Centipat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 40 Çözümler 1 Yer Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 4 4500 RX 6400 16GB DDR4 3200mHz Ram 240gb Ssd Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Aralık 2022 #2 Hocam merhaba BIOS ve anakart chipset güncellemesi yapıp driveri baştan temiz kurulum yapabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Hocam merhaba BIOS ve anakart chipset güncellemesi yapıp driveri baştan temiz kurulum yapabilir misiniz?
KS KS Y YasuoForWİn Yoctopat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #3 canlouss dedi: Hocam merhaba BIOS ve anakart chipset güncellemesi yapıp driveri baştan temiz kurulum yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS güncelleyip temiz kurulum yaptım birkaç gün önce analart chıpsettde yapacaktım bende cjıpset yok sanırım Artı 0 Eksi
canlouss dedi: Hocam merhaba BIOS ve anakart chipset güncellemesi yapıp driveri baştan temiz kurulum yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS güncelleyip temiz kurulum yaptım birkaç gün önce analart chıpsettde yapacaktım bende cjıpset yok sanırım
canlouss Centipat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 40 Çözümler 1 Yer Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 4 4500 RX 6400 16GB DDR4 3200mHz Ram 240gb Ssd Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2022 #4 YasuoForWİn dedi: Hocam BIOS güncelleyip temiz kurulum yaptım birkaç gün önce analart chıpsettde yapacaktım bende cjıpset yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modleinizi yazıp örnek: A320 chipset download yazıp indirebilmeniz lazım. Artı 0 Eksi
YasuoForWİn dedi: Hocam BIOS güncelleyip temiz kurulum yaptım birkaç gün önce analart chıpsettde yapacaktım bende cjıpset yok sanırım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı modleinizi yazıp örnek: A320 chipset download yazıp indirebilmeniz lazım.
KS KS Y YasuoForWİn Yoctopat Katılım 10 Aralık 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2022 #5 canlouss dedi: Ekran kartı modleinizi yazıp örnek: A320 chipset download yazıp indirebilmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Reis driveri baştan temiz kurulum derken ne yapacağım şimdi cheap güncelliyorum bitsin temiz kurulumdan kastığın neyse yaoıyım Artı 0 Eksi
canlouss dedi: Ekran kartı modleinizi yazıp örnek: A320 chipset download yazıp indirebilmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Reis driveri baştan temiz kurulum derken ne yapacağım şimdi cheap güncelliyorum bitsin temiz kurulumdan kastığın neyse yaoıyım
canlouss Centipat Katılım 26 Kasım 2022 Mesajlar 40 Çözümler 1 Yer Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 4 4500 RX 6400 16GB DDR4 3200mHz Ram 240gb Ssd Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2022 #6 YasuoForWİn dedi: Reis driveri baştan temiz kurulum derken ne yapacağım şimdi cheap güncelliyorum bitsin temiz kurulumdan kastığın neyse yaoıyım. Genişletmek için tıkla... Driverı kaldır ve tekrar indir ve bir de işlemci ekran kartı ve RAM'i çıkartıp tekrar takar mısın? Artı 0 Eksi
YasuoForWİn dedi: Reis driveri baştan temiz kurulum derken ne yapacağım şimdi cheap güncelliyorum bitsin temiz kurulumdan kastığın neyse yaoıyım. Genişletmek için tıkla... Driverı kaldır ve tekrar indir ve bir de işlemci ekran kartı ve RAM'i çıkartıp tekrar takar mısın?