R5 2600 RX 5500 XT parça uyumluluğu

Poseidon00

Femtopat
Merhaba,
Oyun için bilgisayar topluyorum ama parçalar uyumlu mu bilmiyorum. :)

Ekran kartı: RX 5500 XT 4 GB.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
İşlemci: R5 2600.
RAM: G.Skill 2x8GB 3200MHz Ripjaws.
SSD: WD Green 240GB.
Hard disk: WD Blue 1TB.
Kasa: Dark diamond Pro mesh.
Güç kaynağı: Cooler Master 550W NVMe.

Darboğaz olarak soruyorsanız herhangi bir darboğaz sorunu yaşatmayacaktır. Onun dışında farklı bir uyum/uyumsuzluktan bahsediyorsanız anlamadım demek istediğinizi.

Ayrıca tahmini bir bütçe belirtirseniz sistem toplama konusunda öneri alabilirsiniz.

Hocam 1650 Super alın 5500XT yerine.
Rx 5500 xt 4GB versiyonu 1650super modeline göre genel ortalamada 3~5 FPS daha performanslıdır, teknik rakamlara bakarsak yine Rx 5500Xt modeli daha öne çıkar. Bunun yanı sıra üretim teknolojisi (rdna ve 7nm) ile ısınma sorunları önceki serilere göre( 570,580 ve özellikle heatboy 590) çok daha azdır, fakat 30W daha fazla TDP değerine sahip olup, insaları bilinçli kullanıcı olmaya zorlayan sürücü yazılımlarına sahiptir. Benim önerim hangi modeli daha uygun fiyata daha iyi soğutmalı bulabilirseniz tercihinizi ondan yana yapmanız.

Ek olarak: Nvidia RTX30 serisi kartlarpa birlikte piyasanın yeni seriye yönelmesi icin RTX20 ve super serisi çoğu kartın üretiminin durdulacağını belirtmisti, bu alım ve satım konusunda 1650 super modelinde bir etmen olmakla birlikte ileride gelecek güncellemeler konusunda da bir etmen.

Rx 5500 xt 4GB versiyonu 1650super modeline göre genel ortalamada 3~5 FPS daha performanslıdır, teknik rakamlara bakarsak yine Rx 5500Xt modeli daha öne çıkar. Bunun yanı sıra üretim teknolojisi (rdna ve 7nm) ile ısınma sorunları önceki serilere göre( 570,580 ve özellikle heatboy 590) çok daha azdır, fakat 30W daha fazla TDP değerine sahip olup, insaları bilinçli kullanıcı olmaya zorlayan sürücü yazılımlarına sahiptir. Benim önerim hangi modeli daha uygun fiyata daha iyi soğutmalı bulabilirseniz tercihinizi ondan yana yapmanız.

Ek olarak: Nvidia RTX30 serisi kartlarpa birlikte piyasanın yeni seriye yönelmesi icin RTX20 ve super serisi çoğu kartın üretiminin durdulacağını belirtmisti, bu alım ve satım konusunda 1650 super modelinde bir etmen olmakla birlikte ileride gelecek güncellemeler konusunda da bir etmen.
5500XT almak isteyen birisi sürücü sorunlarıyla uğraşmayı göze alacak 3-5 FPS için nazıyla niyazıyla uğraşırım diyorsan al.

5500XT almak isteyen birisi sürücü sorunlarıyla uğraşmayı göze alacak 3-5 FPS için nazıyla niyazıyla uğraşırım diyorsan al.
Siz de daha önceki konularda tavrı sadece taşlamak olan arkadaşlara benziyorsunuz, okuma ve algılama yetinizin yeterli olduğunu varsayıp, benim RX 5500 xt almasi yönün yorum yapmadığımı anlamanızı istiyorum. Ben sizin bir bilgi vermeden düzayak yaptıgınız öneriye sivil bir şekilde eklemeler yapıp kendi fikrimi belirttim, bütun olaya 3~5 FPS olarak bakan bir algıda olsaydım açıklamak yerine "Hocam Rx 5500 xt alın 1650super yerine." şeklinde yorum yapardım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı