R5 2600 RX 570 Read Dead Redemption 2 FPS Düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10

1dayumay

Hectopat
İyi günler herkese. Son gelen RDR2 güncellemesinden sonra 60 FPS aldığım oyun 40 FPS'e düştü ve çok rahatsız ediyor. Sıkıntı ne olabilir? Yardım eder misiniz?

Sistemim:

İşlemci: Ryzen 5 2600.
Ekran kartı: Armor RX570 4G.
RAM: G.Skill Trident Z 3000 MHz 8X2.
Anakart: B450M Bazooka v2.
SSD: Crucial BX500 120GB.
HDD: Seagate 1TB 3.5 7200RPM.
Kasa: Frisby GC 9250G.
PSU: Kasayla birlikte olan 650W (80 Plus)

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir sonraki güncellemeyi bekle veya oyunun yetkililerine ulaşmaya çalış.
Çünkü sistemin iyi.

AMD sürücü bakımından RDR 2 için güncelleme yayınlamıştı belki bir şansın olabilir, DDU ile ekran kartını kaldırıp en son çıkan ekran kartı sürücüsünü kurmayı deneyebilirsin.
Unutmaman gereken en son çıkan sürücü WHQL sürüm değil isteğe bağlı bir sürüm ben son sürüm olan 20.8.1 kullanıyorum ve bir sorun yaşamıyorum, sistemim seninle hemen hemen aynı.
Denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum hiçbir şey yapmadan beklemek yerine deneyebilirsin ama,
Güncelleme yani oyun kaynaklı olabilir. Yapabileceğiniz pek bir şey yok gibi duruyor.
arkadaşın açıkladığı gibi bunun dışında bir şey yok.

Güncelleme driveri nererede link atma şansın var mı acaba birde DDU'nun açılımı nedir ?

Güncelleme driveri nererede link atma şansın var mı acaba birde DDU'nun açılımı nedir ?
Display Driver Uninstaller

Arkadaşın dediği AMD ekran kartları için yayınladığı driverin linkini atabilecek var mı ? Bulamadım.

En son çıkan driver'ı kurarsan olur zaten onun için yayınlandığı sürümü bulmana gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…