aschil Megapat Katılım 10 Ocak 2014 Mesajlar 228 Makaleler 1 14 Aralık 2021 #11 Eren152 dedi: Ucuza gitmiş desek yanlış olmaz sanırım güncel dolar kurunda. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin garantisi devam ediyor, ekran kartı 4GB model ve garantisi ve kutusu yok. Bana göre şuan ki piyasasına göre gitti. Bu İşlemci ikinci el olarak 1200 den bu aşamaya hızla geldi. Kur böyle devam ederde ucuza gitmiş oluyor tabi.
Eren152 dedi: Ucuza gitmiş desek yanlış olmaz sanırım güncel dolar kurunda. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin garantisi devam ediyor, ekran kartı 4GB model ve garantisi ve kutusu yok. Bana göre şuan ki piyasasına göre gitti. Bu İşlemci ikinci el olarak 1200 den bu aşamaya hızla geldi. Kur böyle devam ederde ucuza gitmiş oluyor tabi.
Cudyfosyer Decapat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2021 #12 Eren152 dedi: Ucuza gitmiş desek yanlış olmaz sanırım güncel dolar kurunda. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını bende 2 hafta önce rx 570 3.5 sattım ama işlemci sıfırı 3 zaten şuan
Eren152 dedi: Ucuza gitmiş desek yanlış olmaz sanırım güncel dolar kurunda. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını bende 2 hafta önce rx 570 3.5 sattım ama işlemci sıfırı 3 zaten şuan