R5 2600 RX 570 Sistem Toplama

Birjunkie33

Hectopat
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bir süredir kendime bilgisayar toplamak istiyorum ve parçaları araştırıyorum fakat topladığım parçaların birbirine uyumlu olup olmadığı hakkında bilgiye ulaşamıyorum sizinle parçaları paylaşayım ve lütfen uyumsuz bir parça bulursanız bana söyleyin buna çok ihtiyacım var ve teşekkürler.

Asus prime b450 m k anakart
Ryzen 5 2600 işlemci
250 GB SSD
1 TB HDD
2x8 GB Corsair Vengeance Kırmızı 3200 MHz RAM
Sapphire Nitro RX570 4 GB ekran kartı
Corsair Carbide

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bir süredir kendime bilgisayar toplamak istiyorum ve parçaları araştırıyorum fakat topladığım parçaların birbirine uyumlu olup olmadığı hakkında bilgiye ulaşamıyorum sizinle parçaları paylaşayım ve lütfen uyumsuz bir parça bulursanız bana söyleyin buna çok ihtiyacım var ve teşekkürler.

Ryzen 5 2600 işlemci
250 GB SSD
1 TB HDD
Corsair Carbide

Gayet güzel sistem bence. PSU ve kasayı ayrı alın derim ben. İçindeki PSU'lar ses yapıyormuş galiba kasaların.

Ryzen 5 2600 işlemci
250 GB SSD
1 TB HDD
Corsair Carbide
Herhangi uyumsuz bir parça yok fakat rx570 yerine rx580 almanı öneririm. Bütçe olarak rx580 e çıkamayacaksanız Ram i bir tane almanızı ilerleyen zamanlarda eklemenizi tavsiye ederim sonuçta ramler daha ucuz. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı