bozarrowed Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #1 RAM 8GB CORSAHIR 3200MHZ Ekran kartı rx570 4gb İşlemci ryzen 5 2600 3.4 ghz Arkadaşlar merhaba, her gün oynadığım gibi bu oyunu oynuyordum fakat sonradan siyah ekran hatası verip sonradan crash yiyiyorum. Oyunum orijinal.
Arkadaşlar merhaba, her gün oynadığım gibi bu oyunu oynuyordum fakat sonradan siyah ekran hatası verip sonradan crash yiyiyorum. Oyunum orijinal.
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.497 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #2 bozarrowed dedi: Arkadaşlar merhaba, her gün oynadığım gibi bu oyunu oynuyordum fakat sonradan siyah ekran hatası verip sonradan crash yiyiyorum. Oyunum orijinal. Genişletmek için tıkla... oyunun dosyalarını doğrulayın. Artı 0 Eksi
bozarrowed dedi: Arkadaşlar merhaba, her gün oynadığım gibi bu oyunu oynuyordum fakat sonradan siyah ekran hatası verip sonradan crash yiyiyorum. Oyunum orijinal. Genişletmek için tıkla... oyunun dosyalarını doğrulayın.
KS KS bozarrowed Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #3 Hayır düzelmedi. Artı 0 Eksi