stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.946 Çözümler 17 11 Eylül 2020 #1 Selamlar, öncelikle RAM miktarımın 8 GB. RAM'imin yetersiz olduğunu biliyorum fakat yüksek ayarlarda hiçbir sorun yokken Ultra'ya aldığım zaman FPS düşmesi yiyor. RAM miktarını 16 yaptığım zaman bu sorunu çözebilir miyim?
Selamlar, öncelikle RAM miktarımın 8 GB. RAM'imin yetersiz olduğunu biliyorum fakat yüksek ayarlarda hiçbir sorun yokken Ultra'ya aldığım zaman FPS düşmesi yiyor. RAM miktarını 16 yaptığım zaman bu sorunu çözebilir miyim?
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #2 Oyuna göre değişkenlik gösterebilir. Hangi oyundan bahsettiğinizi öğrenebilir miyim? Güncel oyunlar genellikle 10-11 GB RAM yiyor. Artı 0 Eksi
Oyuna göre değişkenlik gösterebilir. Hangi oyundan bahsettiğinizi öğrenebilir miyim? Güncel oyunlar genellikle 10-11 GB RAM yiyor.
KS KS stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.946 Çözümler 17 11 Eylül 2020 #3 f3turan dedi: Oyuna göre değişkenlik gösterebilir. Hangi oyundan bahsettiğinizi öğrenebilir miyim? Güncel oyunlar genellikle 10-11 GB RAM yiyor. Genişletmek için tıkla... Pubg steam hocam belirtmiştim zaten başlıkta. Artı 0 Eksi
f3turan dedi: Oyuna göre değişkenlik gösterebilir. Hangi oyundan bahsettiğinizi öğrenebilir miyim? Güncel oyunlar genellikle 10-11 GB RAM yiyor. Genişletmek için tıkla... Pubg steam hocam belirtmiştim zaten başlıkta.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #4 stalist dedi: Pubg steam hocam belirtmiştim zaten başlıkta. Genişletmek için tıkla... RAM'den kaynaklı olabilir. Ama kesin bir şey söylemeyim. Benim yerime bu konuda daha çok bilgiye sahip arkadaşlar yardım edebilir. Artı 0 Eksi
stalist dedi: Pubg steam hocam belirtmiştim zaten başlıkta. Genişletmek için tıkla... RAM'den kaynaklı olabilir. Ama kesin bir şey söylemeyim. Benim yerime bu konuda daha çok bilgiye sahip arkadaşlar yardım edebilir.
KS KS stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.946 Çözümler 17 11 Eylül 2020 #5 f3turan dedi: RAM'den kaynaklı olabilir. Ama kesin bir şey söylemeyim. Benim yerime bu konuda daha çok bilgiye sahip arkadaşlar yardım edebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Sadece ultra ayarlarda yapıyor. Msi afterburnerdan baktığımda ramin tamamını kullanıyor yüksekde bir sorun yok. Artı 0 Eksi
f3turan dedi: RAM'den kaynaklı olabilir. Ama kesin bir şey söylemeyim. Benim yerime bu konuda daha çok bilgiye sahip arkadaşlar yardım edebilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Sadece ultra ayarlarda yapıyor. Msi afterburnerdan baktığımda ramin tamamını kullanıyor yüksekde bir sorun yok.
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #6 stalist dedi: Teşekkürler. Sadece ultra ayarlarda yapıyor. Msi afterburnerdan baktığımda ramin tamamını kullanıyor yüksekde bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ultrada oynamak zorunda değilsinizdir diye düşünüyorum. Bu konuda kim yardımcı olabilir ki hiç bulamadım. Aklıma gelmedi. Artı 0 Eksi
stalist dedi: Teşekkürler. Sadece ultra ayarlarda yapıyor. Msi afterburnerdan baktığımda ramin tamamını kullanıyor yüksekde bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ultrada oynamak zorunda değilsinizdir diye düşünüyorum. Bu konuda kim yardımcı olabilir ki hiç bulamadım. Aklıma gelmedi.
KS KS stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.946 Çözümler 17 11 Eylül 2020 #7 f3turan dedi: Ultrada oynamak zorunda değilsinizdir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tabii ki Artı 0 Eksi
f3turan dedi: Ultrada oynamak zorunda değilsinizdir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tabii ki