witlaus Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 665 Çözümler 1 Yer Bursa 16 Haziran 2022 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli 7200 RPM 64MB HDD'ye kurulacak Ekran kartı RX 580 8GB İşlemci R5 2600 Orta-üst ayarlarda 60-70 FPS alarak oyunu rahatça oynayabilir miyim?
Soslu CPU Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 367 Çözümler 6 Yer Haven B Site Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X // GTX 1650 // 16x1GB 3200mHz // Corsair CV550 - 80+ /// Windows 11 Home Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2022 #2 Bu RX580 4GB’lık versiyon, bunu baz alaraktan kendi sistemini aşağı yukarı çıkarabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buraya da 8GB olanı bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu RX580 4GB’lık versiyon, bunu baz alaraktan kendi sistemini aşağı yukarı çıkarabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buraya da 8GB olanı bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
witlaus Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 665 Çözümler 1 Yer Bursa 16 Haziran 2022 #3 Soslu CPU dedi: Bu RX580 4GB’lık versiyon, bunu baz alaraktan kendi sistemini aşağı yukarı çıkarabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buraya da 8GB olanı bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Video kaydetmezken de FPS farkı olur mu?
Soslu CPU dedi: Bu RX580 4GB’lık versiyon, bunu baz alaraktan kendi sistemini aşağı yukarı çıkarabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buraya da 8GB olanı bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Video kaydetmezken de FPS farkı olur mu?
Soslu CPU Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 367 Çözümler 6 Yer Haven B Site Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600X // GTX 1650 // 16x1GB 3200mHz // Corsair CV550 - 80+ /// Windows 11 Home Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2022 #4 witlaus dedi: Video kaydetmezken de FPS farkı olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabi ne ile kaydettiğine bağlı olarak bi nebze olabilir. Nvidia tarafında ShadowPlay çok fps düşürmüyor, AMD kullanmadığım için bilmiyorum ama oyun videoda sanırım ortalama 60-85fps, ama sende biraz daha yüksek olabilir.
witlaus dedi: Video kaydetmezken de FPS farkı olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabi ne ile kaydettiğine bağlı olarak bi nebze olabilir. Nvidia tarafında ShadowPlay çok fps düşürmüyor, AMD kullanmadığım için bilmiyorum ama oyun videoda sanırım ortalama 60-85fps, ama sende biraz daha yüksek olabilir.
M meuzi Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 297 Çözümler 1 16 Haziran 2022 #5 witlaus dedi: Orta-üst ayarlarda 60-70 FPS alarak oyunu rahatça oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... RX 590 kartımla rahat rahat oynuyordum. Bir kaç özel ayar yapılarak 60 FPS alınıyor. Rahatça oynarsın sende. İşlemci olarak R5 2600 kullanıyordum.
witlaus dedi: Orta-üst ayarlarda 60-70 FPS alarak oyunu rahatça oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... RX 590 kartımla rahat rahat oynuyordum. Bir kaç özel ayar yapılarak 60 FPS alınıyor. Rahatça oynarsın sende. İşlemci olarak R5 2600 kullanıyordum.