AMD ekran kartı sürücün hatalı yüklenmiş. İmza'daki rehbere göre ekran kartını sil ve güncel sürücüyü yükle. Ağ kartı sürücünü güncelle.
Kaspersky geçiçi olarak kaldır ve ben söyleyene kadar yükleme.
Bunları yapıp son durumu bildirsin.
AMD ekran kartı sürücün hatalı yüklenmiş. İmza'daki rehbere göre ekran kartını sil ve güncel sürücüyü yükle. Ağ kartı sürücünü güncelle.
Aga PC de bozuk bir kulaklık vardı habire bağlantısı gidip geliyordu ışık şiddeti azalıp artıyordu (kablosunu oynayınca oluyordu bu) minidump klasöründe USB bağlantısıyla ilgili bir hata var mıydı senin baktığında eğer varsa büyük ihtimal kulaklık sürekli PC'ye gir çık vs gibi algılattığı için falan mavi vermiş olabilir (tahminimce).
Dediğin gibi ekran kartı driver ı silip yenisini yükledim Kaspersky sildim ve konu açtığımdan beri kulaklığı PC'ye takmıyorum ama ben internet bağlantımı Wi-Fi adaptörü ile yapıyorum internet te hiçbir driver çıkmıyor tak çalıştır kafası yani anlayacağın onun haricinde anakartta bir ağ kartı varsa bunu nasıl güncelleyebilirim anlatabilir misin?