R5 2600 - RX 580 sisteme 500W PSU yeterli mi?

Erayvein

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600 | Rx580 8GB | 16GB 3200MHZ RAM
Sistem:
RX580 8 GB.
Ryzen 5 2600.
8x2 16 GB DDR4 RAM.
Anakart: A320M-A Pro.
120GB SSD.
500GB HDD.
Bu sisteme 500W PSU yeter mi?

Hocam 720p en düşükte FIFA23 açtım, benim şu anki PSU 300W, oyun 5dk sonra siyah ekran verdi sonra da PC kapandı sıkıntı PSU'dur değil mi?

Evet hocam. 500W alırsanız hiç sorun cekemezsiniz. MSI Afterburner indirip kartın gücünü Max 70 yapın en azından siyah ekran yemezsiniz.

Evet hocam. 500W alırsanız hiç sorun cekemezsiniz. MSI Afterburner indirip kartın gücünü Max 70 yapın en azından siyah ekran yemezsiniz.
nasıl yapicam tutorial vs varmı

Nasıl yapacağım tutorial vs var mı?

MSI Afterburner indirin açın ve görselde ki gibi ilk başta 1. yi yapın 70'e çekin ikinci olarak işaretli yerden kaydedin.
başka hiçbir şeye dokunmayın.

Nasıl yapacağım tutorial vs var mı?

Yine siyah ekran verirse vermeyene kadar düşürebilirsin ama her düşürdüğünde bir o kadar performansın düşecek haberin olsun sadece siyah ekran almamak için çözüm bu.

Son düzenleme:
Yapamadan gitti hocam. Bilgisayarı açayım yapayım dedim artık ekran da gelmiyor.

Yapamadan gitti hocam. Bilgisayarı açayım yapayım dedim artık ekran da gelmiyor.
Tüm fanlar dönüyor, farenin klavyenin ışığı geliyor ama ekran yok.

Ayarı 70'e çektikten sonra mı oldu yoksa yapamadan mı?
Yok fifada tüm ayarlar düşük ve 720p test yapmstm ekran siyah oldu sonra beyaz oldu 1sn kapandı bidaha açmaya çalışınca böyle oldu.

Yok FIFA'da tüm ayarlar düşük ve 720p test yapmstm ekran siyah oldu sonra beyaz oldu 1sn kapandı bir daha açmaya çalışınca böyle oldu.

PSU'nun düğmesinden kapat ve BIOS pilini çıkart 3dk sonra tekrar tak ve PC'yi aç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…