H Hyakutake_GC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 1.359 Çözümler 1 23 Kasım 2019 #11 Quardratum dedi: Asus rog strix 580 8g ile Sapphire 590 NITRO S.E + modelini karşılaştırdım. Asus 6 puanla önde. Genişletmek için tıkla... Detaylı olarak değerlerine baktınız mı? Quardratum dedi: Asus rog strix 580 8g ile Sapphire 590 NITRO S.E + modelini karşılaştırdım. Asus 6 puanla önde. Genişletmek için tıkla... Direk puana bakmayın; değerlere bakın ≫ Asus ROG Strix Radeon RX 580 Top Edition vs Sapphire Nitro+ Radeon RX 590 Special Edition : Aralarındaki fark nedir? farkı görün Kendi segmentindeki kartlarada fark atıyor.
Quardratum dedi: Asus rog strix 580 8g ile Sapphire 590 NITRO S.E + modelini karşılaştırdım. Asus 6 puanla önde. Genişletmek için tıkla... Detaylı olarak değerlerine baktınız mı? Quardratum dedi: Asus rog strix 580 8g ile Sapphire 590 NITRO S.E + modelini karşılaştırdım. Asus 6 puanla önde. Genişletmek için tıkla... Direk puana bakmayın; değerlere bakın ≫ Asus ROG Strix Radeon RX 580 Top Edition vs Sapphire Nitro+ Radeon RX 590 Special Edition : Aralarındaki fark nedir? farkı görün Kendi segmentindeki kartlarada fark atıyor.