R5 2600 RX 590 sistem toplama

habib gürkan

Decapat
Katılım
12 Haziran 2019
Mesajlar
244
Sistemi sinerjiden topladım baktım.
R5 2600 işlemci.
Gigabyte S2H anakart.
XPG 16 GB(2×8) D10 3000MHz RAM.
Sapphire RX590 Nitro+ s. E. Ekran kartı
Gigabyte 480GB SSD.
Corsair Spec-Del'ta 550W 80Plus PSU'lu kasa.
Montaj ve test hizmeti.
Toplam şu an 4163 TL tutuyor 11.11 kampanyasında 153 TL daha düşük 4009 TL satılıyordu 29 Kasım günü 4000 altına inerni inmezse de 4000 TL alınır mı?
(Aynı sistem Palit GTX 1660 4200 lere satılsa hangisi alınır? )
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yapacaksın sen bu sistemi alınca onu söyle önce bi. De ki sadece csgo ve lol atıcam yada deki hep triple A oyunlar oynıcam yayın yapıcam vs? Nedir amacın ona göre söyleyelim ne lazımsa.
 
Ne yapacaksın sen bu sistemi alınca onu söyle önce bi. De ki sadece csgo ve lol atıcam yada deki hep triple A oyunlar oynıcam yayın yapıcam vs? Nedir amacın ona göre söyleyelim ne lazımsa.
Zula, csgo, pubg, pubg mobile ve 3a oyunlar oynamayı planlıyorum. yayın açabilirim ama açmayı planlamıyorum şuan da anlayacagınız daha oyun amaçlı
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı