alper9335 Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 950 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2019 #11 Ben dün bakmıştım indirim yeni gelmiş herhalde görmedim kusura bakmayın. Benim dediklerimde de mousepad ve bardak altlığı mevcut.
Ben dün bakmıştım indirim yeni gelmiş herhalde görmedim kusura bakmayın. Benim dediklerimde de mousepad ve bardak altlığı mevcut.
teknolojik-man Centipat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 191 Çözümler 1 30 Kasım 2019 #12 alper9335 dedi: Ben dün bakmıştım indirim yeni gelmiş herhalde görmedim kusura bakmayın. Benim dediklerimde de mousepad ve bardak altlığı mevcut. Genişletmek için tıkla... Esrafurullah kusur yok Okuyan arkadaşlar almak ister diye yazdım
alper9335 dedi: Ben dün bakmıştım indirim yeni gelmiş herhalde görmedim kusura bakmayın. Benim dediklerimde de mousepad ve bardak altlığı mevcut. Genişletmek için tıkla... Esrafurullah kusur yok Okuyan arkadaşlar almak ister diye yazdım
Hunterson Centipat Katılım 23 Ekim 2019 Mesajlar 46 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makina Mühendisi 30 Kasım 2019 #13 teknolojik-man dedi: Merhaba Şuan 99TL görünüyor. G300S Mosue + Mosue Pad + Sticker + Bardak Altlığı Sanırım bu hafta sonuna özel. Genişletmek için tıkla... Hocam siparişimi iptal ettim vatandan aldım, 20 TL daha ucuz ve bardak altlığı var yardımın için teşekkürler
teknolojik-man dedi: Merhaba Şuan 99TL görünüyor. G300S Mosue + Mosue Pad + Sticker + Bardak Altlığı Sanırım bu hafta sonuna özel. Genişletmek için tıkla... Hocam siparişimi iptal ettim vatandan aldım, 20 TL daha ucuz ve bardak altlığı var yardımın için teşekkürler
teknolojik-man Centipat Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 191 Çözümler 1 30 Kasım 2019 #14 Hunterson dedi: Hocam siparişimi iptal ettim vatandan aldım, 20 TL daha ucuz ve bardak altlığı var yardımın için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim, güle güle kullan. Üstelik beğenmez isen en yakın şubeye gidip değiştirebilirsin. Kutuya hasar vermemeye çalış, sorun çıkarmasınlar..
Hunterson dedi: Hocam siparişimi iptal ettim vatandan aldım, 20 TL daha ucuz ve bardak altlığı var yardımın için teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim, güle güle kullan. Üstelik beğenmez isen en yakın şubeye gidip değiştirebilirsin. Kutuya hasar vermemeye çalış, sorun çıkarmasınlar..
Hunterson Centipat Katılım 23 Ekim 2019 Mesajlar 46 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makina Mühendisi 30 Kasım 2019 #15 teknolojik-man dedi: Rica ederim, güle güle kullan. Üstelik beğenmez isen en yakın şubeye gidip değiştirebilirsin. Kutuya hasar vermemeye çalış, sorun çıkarmasınlar.. Genişletmek için tıkla... Maalesef ilçede oturuyorum en yakın şube muhtemelen Konyadadır. Teslim alırken kutusunu inceleyip alıyorum, umarım sağlıklı olur iade ile uğraştırmaz
teknolojik-man dedi: Rica ederim, güle güle kullan. Üstelik beğenmez isen en yakın şubeye gidip değiştirebilirsin. Kutuya hasar vermemeye çalış, sorun çıkarmasınlar.. Genişletmek için tıkla... Maalesef ilçede oturuyorum en yakın şube muhtemelen Konyadadır. Teslim alırken kutusunu inceleyip alıyorum, umarım sağlıklı olur iade ile uğraştırmaz