EneMamiley
Femtopat
Daha fazla
Bütçem 3500'dü fakat geçtim bileBütçe nedir? İşlemciyi 3100 ekran kartını RX 570 4GB yaparsan alınabilir.
Bütçeyi 4000 yapabiliyorsanız ekran kartını RX 5500 XT 4GB yapın. Yapamıyorsanız güzel bir APU sistem toplayalım size.Bütçem 3500'dü fakat geçtim bile
Apuyu düşündüm fakat ilerde ekran kartına darboğaz yapabilir diye vazgeçtim Rami ilerde yukseltsem yetmez mi zaten ağır oyunlar oynamıyorumBütçeyi 4000 yapabiliyorsanız ekran kartını RX 5500 XT 4GB yapın. Yapamıyorsanız güzel bir APU sistem toplayalım size.
Oynayacağım en ağır oyun GTA 5 falandırApuyu düşündüm fakat ilerde ekran kartına darboğaz yapabilir diye vazgeçtim Rami ilerde yukseltsem yetmez mi zaten ağır oyunlar oynamıyorum
AMD Ryzen 5 Pro 3400G Dört Çekirdek 3.70 Ghz Kutusuz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
AMD Ryzen 5 Pro 3400G Dört Çekirdek 3.70 Ghz Kutusuz İşlemci arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
MSI B450M-A Pro Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B450M-A Pro Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450M-A Pro Max AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.525,91 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Patriot Viper Steel 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot Viper Steel 3200MHz DDR4 PVS48G320C6 Bellek arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
DarkFlash Pollux Mesh Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
DarkFlash Pollux Mesh Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
High Power HPE-500BR-A12S Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
High Power HPE-500BR-A12S Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
3.783 TL.
Bu sistemde CS:GO, LoL, gtaıv, FiveM, gibi oyunlarda nasıl performans alırım?