Dün gece bilgisayarım aniden yavaşladı ve donmaya başladı. Yeniden başlatayım belki düzelir dedim fakat hiçbir şey değişmedi. Şifreyi girmek için klavyeden bir tuşa bastığımda en az 10 saniye geç geliyor ekran, şifreyi girdikten sonra en az 1 dakika bekliyorum ana ekranın gelmesi için. Bilgisayar açıldıktan sonra en az 10 dakika daha bekliyorum düzelmesi için. Yüklediğim görseldeki gibi disk %100 kullanılıyor fakat her şey 0.1MB civarında. Bilgisayar kendine geldikten sonra hiçbir şekilde donma vs. yaşanmıyor.
HDD, SSD, RAM vb tüm parçaları test edin sorun varsa değiştirmeniz gerekir.
Çalıştırı başlatarak bu komutu yazıp RAM'i kontrol edin Windows aracılığı ile; " mdsched "
HDD, SSD gibi parçaların testi için bu videoyu bırakıyorum. @CloudM
HDD, SSD, RAM vb tüm parçaları test edin sorun varsa değiştirmeniz gerekir.
Çalıştırı başlatarak bu komutu yazıp RAM'i kontrol edin Windows aracılığı ile; " mdsched "
HDD, SSD gibi parçaların testi için bu videoyu bırakıyorum. @CloudM
Windows güncellemesi olmuş olabilir güncellemeler kısmından kontrol edin ve sistemi yeniden başlatın belki güncelleme vardır ve güncellemeye hazırlanıyordur
Windows güncellemesi olmuş olabilir güncellemeler kısmından kontrol edin ve sistemi yeniden başlatın belki güncelleme vardır ve güncellemeye hazırlanıyordur