Arkadaşlar bir sistemim var ve işlemcimi yükseltmek istiyorum. İşlemci olarak da Ryzen 5 5500e geçmeyi düşündüm fakat ekran kartımla uyuşmaz diye kafam karıştı (özellikle de darbığaz konusunda). Öneri verebilir misiniz?
(FiveM oynuyorum FPS droplardan tamamen kurtulmak için sistem yükseltmek istiyorum.)
Ben fivem oynuyorum da arada bir fps drop yiyorum ve araştırdığım kadarıyla fivemde ram önemliymiş. Sizce işlemcimi mi değiştirmeliyim ramlerimi mi? 2. Sorum: Ryzen 5 5600 hangi modelini almalıyım ve R5 5600 aldığım takdirde performansımda ciddi bir artış olur mu?
Ben FiveM oynuyorum da arada bir FPS düşmesi yiyorum ve araştırdığım kadarıyla FiveM'de RAM önemliymiş. Sizce işlemcimi mi değiştirmeliyim RAM'lerimi mi? 2. sorum: Ryzen 5 5600 hangi modelini almalıyım ve R5 5600 aldığım takdirde performansımda ciddi bir artış olur mu?
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!