PSU-yu değiştirin lütfen. FSP, Seasonic, High Power, Cooler Master, Corsair marka PSU'lar alın. Frisby, Gamepower, Rampage gibi markalardan uzak durun lütfen.
1650 super de fps düşüyor diyorlar doğrumu ?Güç kaynağı konusunda kararsızım güven vermiyor bunun dışında sistem gayet güzel.
16 gb ram yapacağım bütçem sınırlı olduğu için 8 gb aldım şimdilik8 GB RAM günümüz sistemleri oyunları için yetersiz , 16 GB yaparsan çok tatlı olur , psu pek güvenilmiyor denmiş benim pek bilgim yok gamegaraj psusu hakkın ama tanıdık bilindik markalar varken yerinizde olsam onlara yönelirdim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.