R5 2600 sistem toplama

Bütçe
Parça parça topluyorum.
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok bir fark yok ama 1650S daha az ısınıyor ve sorun çıkarma ihtimali daha düşük. RX 590 alıp sorun yaşayan ve voltaj düşürerek çözüme ulaşan kullanıcılar var. Böyle şeylerle uğraşmamak için en iyisi 1650 Super veya 1660 almak.

Fakat RX 590 daha iyi neden 1650 alsın ki?
Sürücü konusunda Nvidia daha iyi. TDP değeri olarak çok daha iyi, performans olarak aşağı yukarı aynılar. 1650 almıyor hem de 1650 SUPER alıyor. Göze soka soka yazdım, neden 1650 olarak yorum yapıyorsunuz? 1650, RX570'ten daha kötü.

Çok bir fark yok ama 1650S daha az ısınıyor ve sorun çıkarma ihtimali daha düşük. RX 590 alıp sorun yaşayan ve voltaj düşürerek çözüme ulaşan kullanıcılar var. Böyle şeylerle uğraşmamak için en iyisi 1650 Super veya 1660 almak.
Peki meraktan soruyorum, bu sorunlar ne? RX590 görünüş olarak bana daha hoş görünüyor, 1650 Super ile 1660 arasında fark var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkurler.

Peki meraktan soruyorum, bu sorunlar ne? RX590 görünüş olarak bana daha hoş görünüyor, 1650 Super ile 1660 arasında fark var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkurler.
Yakın performanstalar. 1660 çok az daha önde denebilir. Görünüş yerine kartın soğutma performansına bakın. 1650 SUPER Gaming X alırsanız hem çok şık bir görünüşü olur hem de soğutma performansı çok iyi olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı