ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #21 Galaxes dedi: Dikkatli olun daha dün bir arkadaş dolandırıldı. Genişletmek için tıkla... Furmarka 20 dakika sokarım diye düşünüyorum eğer şayet izin vermezse hangi sistemi alayım?
Galaxes dedi: Dikkatli olun daha dün bir arkadaş dolandırıldı. Genişletmek için tıkla... Furmarka 20 dakika sokarım diye düşünüyorum eğer şayet izin vermezse hangi sistemi alayım?
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #22 Galaxes dedi: Dikkatli olun daha dün bir arkadaş dolandırıldı. Genişletmek için tıkla... Sadece GTX 970 sistemin fiyatına satılıyor zaten. İşin içinde iş var.
Galaxes dedi: Dikkatli olun daha dün bir arkadaş dolandırıldı. Genişletmek için tıkla... Sadece GTX 970 sistemin fiyatına satılıyor zaten. İşin içinde iş var.
Muhammet Halit Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 914 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #23 ayrx dedi: Furmarka 20 dakika sokarım diye düşünüyorum eğer şayet izin vermezse hangi sistemi alayım? Genişletmek için tıkla... 4.sistemi alın eğer 3.sistem olmazsa.
ayrx dedi: Furmarka 20 dakika sokarım diye düşünüyorum eğer şayet izin vermezse hangi sistemi alayım? Genişletmek için tıkla... 4.sistemi alın eğer 3.sistem olmazsa.
K Kralmelo Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.873 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #24 1. veya 4.sistemi alabilirsiniz.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #25 Paveloyd dedi: Sadece GTX 970 sistemin fiyatına satılıyor zaten. İşin içinde iş var. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam. Letgo'dan alınmaz ama sahibinden alıncak param güvende ile alınmalı.
Paveloyd dedi: Sadece GTX 970 sistemin fiyatına satılıyor zaten. İşin içinde iş var. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam. Letgo'dan alınmaz ama sahibinden alıncak param güvende ile alınmalı.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.251 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #26 ayrx dedi: Furmarka 20 dakika sokarım diye düşünüyorum eğer şayet izin vermezse hangi sistemi alayım? Genişletmek için tıkla... 4. sistem.
ayrx dedi: Furmarka 20 dakika sokarım diye düşünüyorum eğer şayet izin vermezse hangi sistemi alayım? Genişletmek için tıkla... 4. sistem.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #27 ayrx dedi: Furmarka 20 dakika sokarım diye düşünüyorum eğer şayet izin vermezse hangi sistemi alayım? Genişletmek için tıkla... Hiçbirini. Sahibinden param güvende ile güzel bir sistem bulup onu alın. Muhammet Halit dedi: Evine gidip test edecekmiş. Sanmam dolandırılacağını. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok.
ayrx dedi: Furmarka 20 dakika sokarım diye düşünüyorum eğer şayet izin vermezse hangi sistemi alayım? Genişletmek için tıkla... Hiçbirini. Sahibinden param güvende ile güzel bir sistem bulup onu alın. Muhammet Halit dedi: Evine gidip test edecekmiş. Sanmam dolandırılacağını. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok.
ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #28 Galaxes dedi: Hiçbirini. Sahibinden param güvende ile güzel bir sistem bulup onu alın. Genişletmek için tıkla... Hocam o olayı hiç bilmiyorum ancak 1 ve 4. sistemin kutu ve faturaları duruyormuş.
Galaxes dedi: Hiçbirini. Sahibinden param güvende ile güzel bir sistem bulup onu alın. Genişletmek için tıkla... Hocam o olayı hiç bilmiyorum ancak 1 ve 4. sistemin kutu ve faturaları duruyormuş.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2022 #29 ayrx dedi: Hocam o olayı hiç bilmiyorum ancak 1 ve 4. sistemin kutu ve faturaları duruyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam sahibinden ilanın orada param güvende ile satın alın diye seçenek var görürsünüz. Evine gidip mi test edeceksiniz?
ayrx dedi: Hocam o olayı hiç bilmiyorum ancak 1 ve 4. sistemin kutu ve faturaları duruyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam sahibinden ilanın orada param güvende ile satın alın diye seçenek var görürsünüz. Evine gidip mi test edeceksiniz?
Korkmaz ahmet Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 3 29 Ocak 2022 #30 Performans olarak en iyi GTX 970 li sistem fakat güncel olmamasıda bir sıkıntı. Güncel bir sistem almak istiyorsan r3 3100lü sistemi öneririm.
Performans olarak en iyi GTX 970 li sistem fakat güncel olmamasıda bir sıkıntı. Güncel bir sistem almak istiyorsan r3 3100lü sistemi öneririm.