beratozdemir23 Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 19:55 #1 Dostlarım selamlar, bilgisayarımı Windows 11'e geçireceğim ama ekte belirttiğim "bilgisayarınız Windows 11 desteklemiyor" uyarısı alıyorum. İşletim sistemim ekte belirtilmiştir. Sizce Windows 11'e geçsem sıkıntı yaşar mıyım?
Dostlarım selamlar, bilgisayarımı Windows 11'e geçireceğim ama ekte belirttiğim "bilgisayarınız Windows 11 desteklemiyor" uyarısı alıyorum. İşletim sistemim ekte belirtilmiştir. Sizce Windows 11'e geçsem sıkıntı yaşar mıyım?
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.410 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 19:57 #2 Ryzen 5 2600 Windows 11 destekliyor. Hatta Ryzen 5 1600 AF bile destekliyor.
beratozdemir23 Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 19:57 #3 EagleEnes dedi: Ryzen 5 2600 Windows 11 destekliyor. Hatta Ryzen 5 1600 AF bile destekliyor. Genişletmek için tıkla... Ekte belirttiğim uyarılar nedir?
EagleEnes dedi: Ryzen 5 2600 Windows 11 destekliyor. Hatta Ryzen 5 1600 AF bile destekliyor. Genişletmek için tıkla... Ekte belirttiğim uyarılar nedir?
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 19:57 #4 Destekliyor secure boot ve TPM açmanız lazım.
beratozdemir23 Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 19:59 #5 Lskow dedi: Destekliyor secure boot ve TPM açmanız lazım. Genişletmek için tıkla... TPM nasıl açılıyor?
Lskow dedi: Destekliyor secure boot ve TPM açmanız lazım. Genişletmek için tıkla... TPM nasıl açılıyor?
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 20:00 #6 beratozdemir23 dedi: TPM nasıl açılıyor? Genişletmek için tıkla... Anakartınızın BIOS'undan. Marka model söyleyin.
beratozdemir23 dedi: TPM nasıl açılıyor? Genişletmek için tıkla... Anakartınızın BIOS'undan. Marka model söyleyin.
beratozdemir23 Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 20:01 #7 Lskow dedi: Anakartınızın BIOS'undan. Marka model söyleyin. Genişletmek için tıkla... MS-7A36 A320M
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 20:03 #8 beratozdemir23 dedi: MS-7A36 A320M Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşinize yarayacağını düşünüyorum.
beratozdemir23 dedi: MS-7A36 A320M Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşinize yarayacağını düşünüyorum.
beratozdemir23 Decapat Katılım 13 Aralık 2022 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 20:03 #9 Lskow dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşinize yarayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Videoyu izleyip deneyeceğim. Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler.
Lskow dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşinize yarayacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Videoyu izleyip deneyeceğim. Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.979 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 20:04 #10 beratozdemir23 dedi: Videoyu izleyip deneyeceğim. Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim Olunca söylersiniz
beratozdemir23 dedi: Videoyu izleyip deneyeceğim. Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim Olunca söylersiniz