R5 2600 sistemde 2. işletim sistemi nasıl silinir?

Zanka no Tachi

Decapat
Kek günü
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
SATA SSD, ST500DM002-1BD142 HDD
Ekran kartı
NVIDIA TUF Gaming GTX 1660Ti
Anakart
ASUS Prime A320M-F
İşlemci
R5 2600
Şimdi benim bilgisayarımda 2 tane Windows var. C (SSD) ve D (HDD). D dekini silmeye çalışıyorum en son System32 çıkıyor System tarafından korunuyor diyor. Yeniden deniyorum ve oluyor silinmeden böyle kalıyor. Bir de atla diyerekten de diğer dosyaları silmeyi denedim gene de olmuyor + diğer dosyaların bazıları da olmuyor. Onları da yeniden deniyorum ve oluyor bunlarda appcombat, csc, livekernelreports, logs, minidump, modemlogs, prefetch, provisioaning, resourcess, serviceprofiles, bu uygulamaları 2 kez atlamam gerekiyor ya da silmem. Geri dönüştürmeye hazırlandıktan sonra silemiyor kısacası.

D'de resim, müzik, oyun vs. bilgileriniz varsa onları C'ye kopyalayın. Sonra D'yi biçimlendirirsiniz. O anlamda dedim. Eğer D'de sadece Windows yüklüyse direkt biçimlendirebilirsiniz.

Tamamdır teşekkürler ve iyi akşamlar
D'de resim, müzik, oyun vs. bilgileriniz varsa onları C'ye kopyalayın. Sonra D'yi biçimlendirirsiniz. O anlamda dedim. Eğer D'de sadece Windows yüklüyse direkt biçimlendirebilirsiniz.
Tamamdır iyi akşamlar ve teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…