A Awdiki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 1.325 Çözümler 4 19 Ağustos 2021 #11 Eğer bu olay lobideyken oluyorsa muhtemelen oyun ile alakalı bir sorun. 3 sezondur bu problemi çözemediler.
Eğer bu olay lobideyken oluyorsa muhtemelen oyun ile alakalı bir sorun. 3 sezondur bu problemi çözemediler.
U UltraStresliPorsuk Decapat Katılım 8 Ocak 2019 Mesajlar 32 Çözümler 1 19 Ağustos 2021 #12 Strider0628 dedi: FPS düşmeleri drop gibi mi oluyor? Yani aniden mi düşüyor? Genişletmek için tıkla... Evet bir anda düşüyor. erengore dedi: Lobide 100 de kullanıyormuş. Ne ilginç? Oyun ile alakalı olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... EA düzgün bir şey yapsa şaşıracağım.
Strider0628 dedi: FPS düşmeleri drop gibi mi oluyor? Yani aniden mi düşüyor? Genişletmek için tıkla... Evet bir anda düşüyor. erengore dedi: Lobide 100 de kullanıyormuş. Ne ilginç? Oyun ile alakalı olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... EA düzgün bir şey yapsa şaşıracağım.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.020 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2021 #13 UltraStresliPorsuk dedi: Evet bir anda düşüyor. EA düzgün bir şey yapsa şaşıracağım. Genişletmek için tıkla... İşte bundan bahsediyorum ama umarım bu yeni başlayan bir sorundur. Hep oluyor muydu?
UltraStresliPorsuk dedi: Evet bir anda düşüyor. EA düzgün bir şey yapsa şaşıracağım. Genişletmek için tıkla... İşte bundan bahsediyorum ama umarım bu yeni başlayan bir sorundur. Hep oluyor muydu?