R5 2600 sistemde CS:GO FPS düşmesi sorunu

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 **Msi GTX 1070Ti Gaming X** Team T-Force 4x8 3200MHz CL16** Asus Prime B450M-A II **BenQ XL2411 144Hz@1ms**
Meslek
Uçak Teknikeri
Ryzen 5 2600 işlemci
16 GB Corsair RAM
Asus RX 570 ekran kartı
Asus Prime B450m-k anakart
BENQ XL 2411 144 Hz monitör

CS:GO'da rekabetçide 250 FPS, kendi pro public sunucumda 120 FPS geçmiyor yer yer 70'e kadar düşüyor sorun nerde acaba?
Şimdiden teşekkürler.

Not: RAM'ler 2133 MHZ'de çalışıyor ve bütün FPS arttırma kodları yazıldı oyunda kenar yumuşatma açık diğerleri en düşükte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum öncelikle şöyle söyleyeyim 2.2k CS:GO saatim var. Counter Strike serisi ile büyüdüm. Topluluk sunucularındaki eklentiler ve kişi sayısının fazla oluşu bunlara sebep oluyor. Sunucu eklentisiz dahide olsa kimse de olmasa Counter Strike serisinin bir geleneğidir bu. Ha sendeki FPS düşüşü kesinlikle normal olan seviyelerde değil ama yinede bu bilgi aklında bulunsun hiçbirzaman rekabetçi performansının %85'ini göremezsin topluluk sunucularında.

Muhtemelen pluginlerin pcyi zorlaması nedeniyle kasma yaşıyorsunuz.Donanımsal bir sorun olsaydı rekabetçide 250 fps alamazdınız.

benimde 6.5k saattim var ama public sunucularında kastığını bende biliyorum fakat donanımsal olduğunu düşünüyorum internet kafede i5 6700k ve 8 gb ram var fakat benle aynı fps veriyor o kadar para verip performans alamadığımı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…