R5 2600 sistemde internet kullanımı arttığında işlemci %100 çalışıyor

ZuZu

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Dün bilgisayarda hafif takılmalar vardı. Bugün ise neredeyse kullanılmaz hale geldi. Özellikle indirme yaparken (platform fark etmeksizin) işlemci kullanımı %100e çıkıyor. SSD ve HDD'yi test ettim, sorunları yok.

Ekran kartında sorun yok. RAM'de sorun yok. İşin garibi Prime95 ile işlemciyi test ettiğimde de bir sorunla karşılaşmadım. Ama indirme yaparken işlemci kullanımı 100e çıkıyor ve imlecin ekranın bir köşesinden diğer köşesine gitmesi bayağı bir uzun sürüyor.

Boşta ve Steam'i indirirken ki resimler ektedir. (ikinci SS'i alana kadar canım çıktı.)

• R5 2600.
  • GTX 1060 6 GB.
  • 8 GB RAM.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    Ekran Görüntüsü (1).png
    22,8 KB · Görüntüleme: 24
  • Ekran Görüntüsü (2).png
    Ekran Görüntüsü (2).png
    17,5 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleyen: Moderatör:
Dün bilgisayarda hafif takılmalar vardı. Bugün ise neredeyse kullanılmaz hale geldi. Özellikle indirme yaparken (platform fark etmeksizin) işlemci kullanımı %100e çıkıyor. SSD ve HDD'yi test ettim, sorunları yok.

Ekran kartında sorun yok. RAM'de sorun yok. İşin garibi Prime95 ile işlemciyi test ettiğimde de bir sorunla karşılaşmadım. Ama indirme yaparken işlemci kullanımı 100e çıkıyor ve imlecin ekranın bir köşesinden diğer köşesine gitmesi bayağı bir uzun sürüyor.

Boşta ve Steam'i indirirken ki resimler ektedir. (ikinci SS'i alana kadar canım çıktı.)

• R5 2600.
  • GTX 1060 6 GB.
  • 8 GB RAM.

Malwarebytes ile tarama yapın.

Dosya Ekleri

• Malwarebytes Scan Report 2024-06-05 211223.txt
    1,4 KB · Görüntüleme: 21

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı