FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 17 Ağustos 2021 #11 Cihatay dedi: Evet her şeyi yaptım 4 gündür araştırıyorum hala bir sonuca varamadım Genişletmek için tıkla... DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp, 471.11 sürümünü indirip kurar mısınız?
Cihatay dedi: Evet her şeyi yaptım 4 gündür araştırıyorum hala bir sonuca varamadım Genişletmek için tıkla... DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp, 471.11 sürümünü indirip kurar mısınız?
C Cihatay Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 59 17 Ağustos 2021 #12 FalconPaw dedi: DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp, 471.11 sürümünü indirip kurar mısınız? Genişletmek için tıkla... Deneyim hocam bekleteceğim biraz. FalconPaw dedi: DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp, 471.11 sürümünü indirip kurar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam en son sürüm değil ama bir sıkıntı yaratmaz değil mi? FalconPaw dedi: DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp, 471.11 sürümünü indirip kurar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bir de WHQL olanı mı indirmeliyim normal olanı mı? Son düzenleme: 17 Ağustos 2021
FalconPaw dedi: DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp, 471.11 sürümünü indirip kurar mısınız? Genişletmek için tıkla... Deneyim hocam bekleteceğim biraz. FalconPaw dedi: DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp, 471.11 sürümünü indirip kurar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam en son sürüm değil ama bir sıkıntı yaratmaz değil mi? FalconPaw dedi: DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp, 471.11 sürümünü indirip kurar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bir de WHQL olanı mı indirmeliyim normal olanı mı?
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 17 Ağustos 2021 #13 Cihatay dedi: Deneyim hocam bekleteceğim biraz. Hocam en son sürüm değil ama bir sıkıntı yaratmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz, ben de o sürümü kullanıyorum. Cihatay dedi: Deneyim hocam bekleteceğim biraz. Hocam en son sürüm değil ama bir sıkıntı yaratmaz değil mi? Bir de WHQL olanı mı indirmeliyim normal olanı mı? Genişletmek için tıkla... WQHL tabii ki.
Cihatay dedi: Deneyim hocam bekleteceğim biraz. Hocam en son sürüm değil ama bir sıkıntı yaratmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz, ben de o sürümü kullanıyorum. Cihatay dedi: Deneyim hocam bekleteceğim biraz. Hocam en son sürüm değil ama bir sıkıntı yaratmaz değil mi? Bir de WHQL olanı mı indirmeliyim normal olanı mı? Genişletmek için tıkla... WQHL tabii ki.
C Cihatay Hectopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 59 17 Ağustos 2021 #14 FalconPaw dedi: Sıkıntı olmaz, ben de o sürümü kullanıyorum. WHQL tabii ki. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hemen yüklüyorum.
FalconPaw dedi: Sıkıntı olmaz, ben de o sürümü kullanıyorum. WHQL tabii ki. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hemen yüklüyorum.
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 17 Ağustos 2021 #15 Cihatay dedi: Tamamdır hemen yüklüyorum. Genişletmek için tıkla... O da işe yaramazsa SSD ve diğer parçaların durumuna bakalım. Yazılımsal sorun olma ihtimali yüksek.
Cihatay dedi: Tamamdır hemen yüklüyorum. Genişletmek için tıkla... O da işe yaramazsa SSD ve diğer parçaların durumuna bakalım. Yazılımsal sorun olma ihtimali yüksek.