Michael Schumacher Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #1 Şu anda kullandığım soğutucu AMD Wraith Prism ve işlemcimin performansını arttırmak için BIOS'da gördüğüm OC Genie 4'ü açmak mantıklı mı zarar verir mi? İşlemci: R5 2600. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Ocak 2023
Şu anda kullandığım soğutucu AMD Wraith Prism ve işlemcimin performansını arttırmak için BIOS'da gördüğüm OC Genie 4'ü açmak mantıklı mı zarar verir mi? İşlemci: R5 2600.
EnesKY.1 Femtopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #2 Dostum herhangi bir sorun yaşadın mı şu ana kadar cevap verebilir misin hatırlıyor isen.
H Halleyimsiii Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #3 EnesKY.1 dedi: Dostum herhangi bir sorun yaşadın mı şu ana kadar cevap verebilir misin hatırlıyor isen. Genişletmek için tıkla... Stok fan kullanıyor isen bence açma çok fazla ısınıyor bilgisayarı kendı kendıne kapatacak sekılde.
EnesKY.1 dedi: Dostum herhangi bir sorun yaşadın mı şu ana kadar cevap verebilir misin hatırlıyor isen. Genişletmek için tıkla... Stok fan kullanıyor isen bence açma çok fazla ısınıyor bilgisayarı kendı kendıne kapatacak sekılde.
EnesKY.1 Femtopat Katılım 22 Mart 2025 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #4 Arkadaşlar yeni kule tipi fan alıp açtım 40 dereceyi geçtiğini görmedim henüz sistem yüklü iken bile 40 45 falan yani.
Arkadaşlar yeni kule tipi fan alıp açtım 40 dereceyi geçtiğini görmedim henüz sistem yüklü iken bile 40 45 falan yani.