R5 2600 sistemde Windows 11'e geçilir mi?

Makaleler
2
Daha fazla  
RAM
8GB DDR4
SSD veya HDD modeli
240GB SSD
Ekran kartı
5500XT 8GB
Anakart
A320M S2H
İşlemci
R5 2600
Selam dostlarım sistem bu şekilde.
11'e geçmek mantıklı mı? Ayrıca geçtiğim gibi Defender'i tekrar kapatmayı düşünüyorum kapatılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu soruya net cevap yok çünkü yükleyenlerin bir yarısı memnun bir yarısı değil sizde ne olur Allah bilir.

Selam dostlarım sistem bu şekilde.
11'e geçmek mantıklı mı? Ayrıca geçtiğim gibi Defender'i tekrar kapatmayı düşünüyorum kapatılır mı?

fTPM varsa geçin derim Defender'ı kapatmakta mümkün tabii size kalmış ben olsam geçerdim çünkü sevmiyorum Windows 10'u.

An itibariyle yeni kurulum yapacağım bilgisayarıma lisans alıp Windows 11 kuracağım. Tek bir sebebi var. Yukarıda birisi defender kapatılıyor diye yazı geçmiş. Deneyip kullanırım ve ileride yazarım artısını eksisini. Sistemim seninkiyle neredeyse aynı. Tek fark anakartım b450 çipsetli ve ekstradan 1 TB HDD ve 16GB RAM var.

Patlarım diyorsun he.
Windows 11 kurdum. Sistem boşta ve daha pek bir uygulama kurmadım. Boştayken ve hiçbir uygulama açmamışken resimdeki gibi RAM tüketimine sahip.

1. resimi yanlışlıkla attım onu Chrome açıkken çekmiştim.

Ama iyi güzel yani beğendim Windows 11 sistemi. Bir sorunu yok.

Bir eksisini göremedim daha. Oyun da kurup oynadım. NFS Heat, Valorant, Counter-Strike: Global Offensive, Control, Forza Horizon 4 gibi oyunlarda denedim herhangi bir anormallik, sorun yok.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    131,6 KB · Görüntüleme: 33
  • Ekran Görüntüsü (2).png
    130,4 KB · Görüntüleme: 27
  • Ekran Görüntüsü (3).png
    199,6 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…